Pamuk mommys1 Ben hayatımda hiç et balık yemedim küçükkende aynıymışım. Bebeğim gayet haftasında iyi gidiyor şişen yerim yok rahat olun😂😂
mommys1 Pamuk teşekkürler valla kendimi boşuna strese sokmuşum çok yiyemesemde yemeye calısıyorum ona bile laf ediyorlar
Pamuk mommys1 Saçmalamış şaka gibi gerçekten. Doktorum benim yemediğimi biliyor yeşil mercimek özellikle bakliyat gibi şeyler tüket sorun yok dedi. Saf balık yağı hapı kullanıyorum.
Bircandeniz mommys1 senin doktorun bokunu çıkarmış. Koç ailesinin gelini değilsin her gün et yemen mümkün değil. Maddi açıyı da bıraktım insan tiksinir bunlardan yani. Benim geçen sene kışa denk gelmişti hamileliğim et değil ama balık çok tükettim ama abartılı değil. Tavuk köfte de yapıyordum ama hepsini haftada bir falan. Sebzede yemen lazım sonuçta bakliyatta. Ama tüm hamileliğim boyunca her gün yumurta yedim. Bu hamile olduğum için değil alışkanlık ben yumurtasız kahvaltı yapamam.
mommys1 Bircandeniz düşüncen için sağol canım özele gidiyoruz diye de para saçmıyoruz valla karısı yesin her gün eti zaten çabuk tiksinen biriyim iyice baydıracak beni
mom43_ Babada et tavuk yumurta yoğurt bol bol ye dedi benek normal kilodaymış ama ben o kilo alsın diye hep çok yedim kendim daha çok aldım kuruyemiş meyve fazla yeme diyor kalorili diyor önceden de ye diyordu ne yapacağız anlamadım valla
mommys1 mom43_ ekmek tatlı yemiceksin dedi bana da ya aslında kan verdiğimde ben cok hastaydım 1 gün boyunca hastanede süründüm hiç bişi yiyemedim belki değerler ondan yüksek veya düşük çıkmıştır
Bzkrt1 mommys1 et yumurta sevmiyorsanız internetten proteini yüksek yiyeceklere bakın isterseniz. Mesela yeşil mercimek,nohut gibi bakliyatları yüketmeye çalışın
1Sultanaktas mommys1 doktorun et fiyatlarından haberi yok galiba 😅 yumurtayı 8 ayda 8 defa yememişimdir 😬
Rbytkn mommys1 ay hiç hiç dikkat etmedim ilk gebeliğimde, ikinci gebeliğim yine dikkat etmiyorum Kafamı hiç ona yormuyorum eminim dikkat etsem o zamanda aksine hep ters bsyler olur çünkü sakinirsan başına gelir kafasindayim 😂 Normalde nasıl besleniyor sam öyle besleniyorum yemek istersem yiyorum istemezsem yemiyorum tek dikkat ettiğim abur cubur yememek ve bol su içmek bana yeter gibi geliyor Allah herkese sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebisler nasip etsin
mommys1 Rbytkn abur cuburu cok azalttım o kadar yemiyorum herşeyden canım istediği kadar azar azar yiyorum bebeğin kilosu iyi suanlık bilmiyorum
Cambardak__ Hayatımda hiçbir zaman yumurta tüketmedim tadını bile bilmiyorum artık, doktorum onun yerine süt yoğurt peynir tüketirsen gerekte yok dedi, kahvaltıda 1 dilim peynir gün içinde 3-5 kaşık yoğurt yersen yerine geçer bir sıkıntı olmaz
mommys1 Cambardak__ teşekkür ederim süt yoğurt eksik etmiyorum 1 gün yemesem ertesi gün mutlaka yiyorum doktorda gtmü yesin djdkdod
An53 Benimde protein oranım düşük Hayatımda hiç yumurta yemedim Eti de haftada 2-3 tüketiyorum 1 gün de balık yiyorum geri kalan günlerde bakliyatlardan protein alıyorum Protein takviyesi için sabahları 1 yemek kaşığı şekersiz yer fıstığı ezmesi Akşam da sek quark protein yoğurt yiyorum içinde 20 gram protein var et yumurta yemeden bütün açığınızı kapatır
Cherry07 Süt pek sevmiyorum doktorum da süt içmen şart değil yoğurt peynir ye dedi zaten doktorlar artık süt içmeyi pek önermiyor. Her gün kahvaltıda bir yumurta tüketin bence de eti de canım istiyorsa yiyorum ama benim midemi soğanlı sebze yemekleri daha çok bulandırdığı için tavuk et yemek daha iyi geliyor.
mommys1 Cherry07 öf bende takmıcam artık napayım yiyebildiğim kadar kendimide çok tiksindirmek istemiyorum