Bebisannneessi 2oglusssannesii bı ara bende olmuştum uzun süre geçmedi ve karın ağrısından ölüyordum resmen, muz iyi gelir diye çok yedim ama.ise yaramadı, ev yoğurdu kesinlikle çok iyi geliyor tavsiye ederim ama iyi geldi
dgd34 siyah çay otu bi çay kaşığı at ağzına suyla yut bildiğimiz normal çay. bir yemek kaşığı nar ekşisi ye bana bunlsr iyi geliyordu. muz leblebi patates zaten klasik bol su içmeyi sakın unutma.
Busrayilmaz18 2oglusssannesii kullandgn antibiyotikler bağırsK floranı bozmus. Bende 3 kutu arka arkaya antibiyotik Lınca bağırsaklaem birden sastı. İshal oldum 1 ay sürdü. Nbl gold prıboyotik aldm piyasanın en iyikernden o toparladı beni. Ama hala ne zMan antibiyotk içsem ertesi gün ishalim. Flora kolayla toparlanmıyoe😏
Sena-cy00 2oglusssannesii Aynı durumu birkaç yıl önce yaşadım.. Endoskopi ve kolonoskopi yapıldım.. Huzursuz bağırsak sendromu diye bir hastalık kondu.. Baya uzun bir süre geçmeyen ishalim vardı.. Doktor stres kaynaklı dedi.. Birsürü ilaç kullandım.. Biraz sürdü 3-6 ay arası gibi tam hatırlamıyorum ama zamanla kendiliğinden geçti şükür..
Matmazelbebi 2oglusssannesii Pirinç lapası yapın suyla tavada az pirinç haşlayın. Pirinçler aşırı derece de kabız yapıyor hemen😩Şifa olsun inşallah.