2oglusssannesii Kızlar ağır şeyler de yemiyorm yani ishal yapcak yiyecekler tüketmiyorm geçen cuma karın ağrısı ile acile gttm meğersem bağırsak tıkanması oluşmuş haftaya tekrar gel dediler yarın tekrar gidicem ama 3 haftadır geçmeyen ishalim var varmı bu durumu yaşayan acaba nasıl bı süreç atlattıniz
hello_dunya 2oglusssannesii canım ben bu sorunu kronik olarak yaşıyordum ta ki probiyotik kullanana kadar. Nbl Gold probiyotik tavsiye ederim günde bir şase tüket çok faydasını görürsün 🤗
2oglusssannesii bdenerigokce bitane bile yemedim ve iştahım acik fakat ne yesem midem bulanıyor özellikle sabahları sırt ağrısı çekiyorum mide bulantısı çekiyorum (hamile olmadığıma eminim çünkü sprail taktirdm)
bdenerigokce 2oglusssannesii spiral etkili korunma yöntemi değil bana göre, hamilelikle alakası yok ki muz ye leblebi ye, tam tahıllı şeyler tüket, bir şey yapmadan nasıl geçecek ki?
2oglusssannesii bdenerigokce deniyorm canm leblebi zaten şuan bile yiyiorm patates vs deniyorum ama yok geçmiyor bı türlü doktorum ameliyat yerinde yapışıklık olblr dedi (1 bcuk yıl önce apandisit ameliyatı,11 ay önce sezeryan ameliyatı,6 ay önce de dış gebelik ameliyati oldum)
2oglusssannesii bdenerigokce 2 tane 500 Luk yani toplam 1000 lik antibiyotik kullanıyorum ve bitane de bağırsak düzenleyici suya katılan bı ilaç verdiler ama bı hafta oldu halen fayda etmedi hiçbiri
2oglusssannesii bdenerigokce yapışıklık oldugu kesinleşir ise yarin yatış verilecek umarım 4. Kez ameliyat olmam teşekkür ederim
Begovicka cok gecmis olsun, reflor kullandin mi? Genelde cok etkili bir ilac, istersen doktoruna bir danis.
Merveaysem Zeolit duydunuz mu hiç bilmiyorum tamamlayıcı tıpta kullanılıyor gebeler de kullanabiliyor ben kullanmistim bi araştırın isterseniz ishali kesiyor normalde kainat eczanesinde online satışı var
Hirali Begovicka bebegin baskısından dolayi oluyor sanırım sırt üstü yattığım an tuvaletim geliyor ve ishal şeklinde tahlillerim temiz bir sıkıntı gözükmüyor ama geçenlerde migde agrisiyla birlikte oldu kusmada oldu 2 gun sürdü salgın var dikkat etmek lazim geçince eski halime döndüm gene sirt üstü yatinca tuvalete zor yetişiyorum
Feyzanr41 2oglusssannesii turşulara koyulan kalın tuzlar varya ondan yıyınce gecıyormus annem soylemıstı gecmedıyse bı dene ıstersen