Balbebek012 Kızlar yardım edin lütfen🌸 23 gün oldu ve Dikişlerim düşmedi daha 3 dikişim var ne zaman düşecek bunlar ne yapmam lazım şişlik yok temiz tutuyorum
Duru_10 Balbebek012 hepsinin dusmesi bir ayi bulmuştu benimde 40 gunluk olunca kontrolde doktor eliyle icinide muayne etmisti iyi demisti onada baktirin sonra
Pinklove Balbebek012 Seninki yine iyi 3 tane dikiş nedir ki benim makata kadar dikişim var doğumda vajinamla anüs birleşmiş bir tane delik olmuş
Mutluemos Duru_10 yemin et eliyle mi ? Ay çok korkuyorum bu yüzden gitmek istemiyorum dikislerim çok var canim ağrırsa diye korkuyorum
Balbebek012 Duru_10 40 muayenesine gideceğim tabiki ilk normal doğumda Dikişlerim 2 hafta sonra düşmüştü bu 2.doğumum galiba hata ettim kantaron yağı sürdüm galiba o dikişlerin düşmesini geciktirdi.
Kumsalakkus Benim dün düştü dün 17 gunluktum agrar filanyine var duştan ciktgimda tuvaletten çıktığımda ağrım oluyor dikiş ağrısı hafifledide alıştım yani ama kemik ağrım var o çok zor dikislerim daha çok vardı yeni bitane dustu
Esmagrr Mutluemos ben hatırlıyorum daha 1 haftalıkken batikon sürüp pamukla dikişlerime doğru bastırmıştı o gün acılarım sanki yenilenmiş gibiydi yeniden başlamıştık ayy
Duru_10 Mutluemos benimde ic dikisim coktu parmagiyla kontrol etti onemliymis ultrasonla da bakti bazilari elletmiyormus ama onemli bakilmasi gerekir dedi dayanilmiycak birsey degildi
Duru_10 Balbebek012 aa kesinlikle o yuzdendir beraber dogum yaptigim arkadaşım da hep kantaron surmus cunku kurumak yerine nemlendigi icin dusmesi zaman almis daha da. Ben sadece batikonla temizliyodum dikisler guzel kaynamis demisti
Ufdy9 Balbebek012 kantaron yağı hızlı iyileştirdiğini duymuştum birinden bende 8 gün önce doğum yaptım 3 gün önce kantaron yağına başlamıştım hata mı ettim gerçi bugün doktorumda madecassol verdi oda nemlendiriyor
Melike_02 Balbebek012 yavrum sen atlatmışsın çok şükür bebişini doğurmuşsun darısı başımıza ❤️ Hem 3 tane dikiş nedir ki koskoca doğum yapmışsın sana işlemez bile
Balbebek012 Melike_02 ayy nasıl gaza geldim tutmayın beni 🤣🤣 güldürdün kız beni Allah ta seni güldürsün hayırlı kolay sağlıklı ağrısız doğumların olsun inşallah