Deletedmom_69 Kızlar böyle başlık açtım ama ilk 10 dakika da hiçbir şey yoktu. Sonra kurumuş eşimle dalga geçtim hatta birşey yok diye mümkün değil normal şartlarda olması o kadar eminim. Baktım ki çift çizgi suya tutunca geçer dedim ama geçmedi 2 kez tuttum hatta beyaz değil pembemsi telefonda çok net değil ama gözle görülüyor böyle birşey mümkün mü? Su döküp yinede çizginin durması? Test bozuk olabilir mi? Tansiyonum bar aşırı baş dönmem oluyordu yinede yapıyım nolur nolmaz dedim geçmeyince şok oldum benim şaka kaka olmasın da 🙄🙄🙄
Irane Deletedmom_69 hamilesin canim becerdiyin kadar uzan ayaklarini yukari kaldir koy yerine dussun cok kucuk Rabbim hayirlisiyla nasib etsin
An53 Merhaba sizi üzmek istemem ama kuruma çizgisine benziyor Emin olmak için erken gebelik testi yapın isterseniz kaset testlerin hassasiyeti düşük oluyor
Deletedmom_69 Tessd daha henüz hiç adet olmadım 2 hafta önce 2 3 kez lekelenme oldu onun haricinde adet olmadım
An53 Olmasını istemiyor musunuz iyi o zaman bari Bence yok yani hayal meyal bi şey varsa da kuruma çizgisidir Belirti yaşadığınızı söylüyorsunuz kan veremiyorsanız bi erken gebelik testi alın varsa onda net çıkar
ipeklinaismom Deletedmom_69 canım benimde silim çıktı 5 dk sonra okuduğumda kan verdim hemen negatif adete 7 gün vardı. Sonra bekledim adete 1 gün kala yaptım test pozitif kan 24 çıktı değerim sonradan yükseldi, prodoctor marka erken gebelik testi al o daha kaliteli
An53 Deletedmom_69 Çok merak ettim lütfen buraya da yazın olur mu Neden istemiyorsunuz bebeğiniz mi var Allah gönlünüze göre versin
Deletedmom_69 An53 5 yaş, 3 yaş, 2.5 aylık 3 çocuğum var. Zaten eşimle yorgunluktan vakitsizlikten bi münasebetimiz olmuyor olduysa da önlemimi sağlam aldım gerçekten aklım almıyo umarım kuruma çizgisidir sağlığım açısından da büyük tehdit
An53 Deletedmom_69 Çok üzgünüm çok haklısınız insan önlem alınca da böyle bir şey yaşamak istemiyor Güzel haberlerinizi bekliyorum 🥹