Knur_23 Hanifeee ayyy çookk ilgiinnçç. İyi de o kadar adet gibi üç ay kanama olması normal mi? Ayy ya hem tuhaf hem güzel bilemedim 🙄 inşAllah sağlıkla kucağına alırsın ❤️
Muwahhide Maşallah bence güzel bi sürpriz olmus size 🤗 şafakları saymaya başlayın o zaman 😊 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım 🌸
deletenmom1841 Hanifeee inş ağır ilaçlar içmemişsindir canım hayırlısı olsun güzel bi sürpriz yapmış ufaklık 🤷♀️😍
Hanifeee deletenmom1841 doktorda dedi aynısını ilaç aldın mı falan ben de bir apranax aldım dedin ondan bir şey olmaz dedi koruyan Rabbim koruyor yani çok şükür Darısı isteyenlere bekleyenlere inşallah onların da olur
busra4161 Hanifeee aynen ole 3ay snra dogum yaptı olablyo yani sen gene erken ogrenmisin bende 1,5 aylkkn ogrenmstm sansa test falan yapmadn baska rahtszlktan dktra gttm hamile oldugumu ogrendm şok gecirmistim imkansz gibi biseydi bnm hamile kalmam
Hanifeee busra4161 Ben de de polikistikover vardı tedavi görmem lazım de bir senedir korunmuyorduk bir sene bitti hemen Hamile kaldım ama tedavi görmedim görmem lazım dı. Şu an Rabbime o kadar şükür ediyorum ki aratmadıı doktorun ellerine düşürmedi Darısı dileyen isteyen kullarına
Suzitosuzi Hanifeee çok şaşırdım hiç mi belirti yoktu?? Allah korumuş yahu ilk 3 ay çok önemli ben de dedim acaba üçüz falan mı o kadar yüksek değer çıkmış 😁
Hanifeee Suzitosuzi Ben de ne yalan söyleyim sağlık ocağındaki hemşire yüksek olduğunu söyleyince internetten araştırdım biraz oda çoğul gebelik olabilme ihtimali varmış Bir gittim ki üç ayı bitirmişim doktor diyor hamileliğin en zor kısım kısımlarını atlattın
Merveass Hanifeee ilk kez duyuyorum böyle birşeyi 🙄 ☺️ Ne denir ki hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına 🤗
Zeynpatak Hanifeee oncelikle hayirli olsun . Ben 3 haftalikken ogrendim suan 4. Aya giriyoruz zaman gecmek bilmiyor . Bebege bisey olmasin diye her hareketime dikkat ediyorm ne guzel siz 4. Aya girmissiniz bile hem de sikayetiniz de cok yokmus ozendim.valla ☺☺
Hanifeee Zeynpatak Çok şükür bir şikayetim yok sadece sabahları çok midem bulanıyor cinsiyet öğrenmek için sabırsızlanıyorum Ocak ayında öğrenecegim
Hanifeee Zeynpatak Maalesef ben de öyle çoğul gebelik bekliyordum ama değilmiş üçüncü ayımı bitirmişim
Baklava Hanifeee vallahi bende şoka girdim 😅 Rabbim hayirli evlat etsin ins.Saglikla kucagina al Sürprizini 😍
Hanifeee Atlarlayasayan Ay sorma göbeğim çıksaydı bu sefer kilo aldım diye düşüncektim gitmeyip doğumda süpriz olacaktı belkide
Dimple23 Bende 2. Ve 3 . Çocuğumda üstüne görme durumunu yaşadım yani adet oldum doktor a bi gittim ki ohooo çoktan hamileymişim
Hanifeee deletedmom734 İyilikten ziyade çok dua ettim bir senedir korunmuyorduk biz olmuyordu artık pes yapmaktan bıkmıştım oluruna bıraktım Rabbime çok şükür verdi bana sağlıklı sıhhatli elime Almayı nasip eder inşallah
Hanifeee Seyymaa evet söyledi tanıdıklarım da var çok şükür öyle şeyler yaşamadım hamileliğin kolay geçiyor inşallah çocuk doğunca da rahat rahat uyurum 😀
Hhhzzzlll3545 Hanifeee ayy super olmuss birdaha hamile kalirsam boyle bisey yasamayi isterim vallaa kese olustumu kalp atisi varmi diye stres yasamadann hooop 2li test zaten 1 ay sonrada cinsiyet miss hayirlisi olsun 😍😁
Hanifeee Hhhzzzlll3545 Aynen canım benim kuzenim öyle oldu kese gözüktü çocuk gözükmedi çocuk gözüktü gelişim olmadı test yapıldı sağ sol ben hiç onlarla uğraşmadan gidecek çocuğun kalp atımını dinledim Rabbime çok şükür ikili testin sonucuyla beraber iki hafta sonra gideceğim bir ay sonrada artık cinsiyet öğrenirim Rabbim sağsağlimelimi almayı nasip eder inşallah
melise Hanifeee çok güzel bi sürpriz olmuş ya☺️☺️Gözünüz aydın ilk 3 ay bitmiş ohh mis valla 😃kendi 3 ayımı düşününce nasıl bi nimet yaşamışsınız böyle dedim maşallah
Hanifeee melise O yüzden şükrediyorum halime mide bulantısı kusma çok şikayetim olmadı idrara çok çıkıyordum onu da soğukdandır diye düşünüyordum Meğersem hamileymişim