Hanifeee Hayatımın şokunu yaşadım diyebilirim. Yaklaşık 15 gün önce gebelik testi yaptım evde pozitif çıktı. Adetimin günü geçmemişti son adet tarihim Kasım’ın 2’siErtesi gün sağlık ocağına gittim kan testi yaptırdım beta hcg 10.000 Çıktı hemşire çok yüksek olduğunu söyledi üç haftalık gebesin dedi Devlet hastanesinden 10 gün sonrasına randevu aldım ve gittim ki tam üç aylık hamileyim dördüncü ayına girmişim Doktor bu zamana kadar neden gelmedin diye sordu bana ama ben bu üç ay içerisinde adet olduğumu söyledim güldü ve. Hamileliğin zor günlerin atlatmışın dedi vitamin ilaçları yazdı bir sürü kan tahlilleri yaptı ve ilk gitmeme rağmen ikili testimi de halletti iki hafta sonra ikili testi ve sonucu ile gideceğim böyle bir şey yaşayan var mı aranızda
Caglasmsk Hanifeee ayy ne guzell😂😂 bi ogreniyosun 4.aya gireceksin hahah😁 kiz hic bi belirti felan yasamadin mii okadar ay. 😁 Hayirli olsun bu arada gozunaydin.
Sarella Hanifeee Demekki nasibinde kısmetinde varmış çok farklı bir durum sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 💐
Hanifeee Adenbebek hayır canım bas agrım ve miğfer bulantım oldu ama miğrenım vardı ve normal adet gördüm ben o yüzden onemsemedim
deletenmom1841 Hanifeee inş ağır ilaçlar içmemişsindir canım hayırlısı olsun güzel bi sürpriz yapmış ufaklık 🤷♀️😍
Azrasare Bir arkadaşım o şekilde spor yaparken bayılmış ve üç aylık hamile olduğunu öğrenmişti . Korunuyorlar ve adet görüyordu düzenli olarak çok şaşırmıştık. Çocuk istemiyorlardı bekli daha erken öğrense aldırabilecek biriydi bile geç öğrenmeleri iyi oldu 😊
Gzddlk Hanifeee adet gördüğünü söyleyince doktor ne dedi canım ? Allah korumuş iyi bişey olmamış hayırlı olsun :)
busra4161 Hanifeee sen gene 3.cu ayda ogrenmisin benim arkadasmn yengesi 6aylık oldugunda baska bi sebepten kadn doguma gidiyoda ogreniyo hamile oldugunu kilolu oldugu icin bide hic anlamams
busra4161 Hanifeee aynen ole 3ay snra dogum yaptı olablyo yani sen gene erken ogrenmisin bende 1,5 aylkkn ogrenmstm sansa test falan yapmadn baska rahtszlktan dktra gttm hamile oldugumu ogrendm şok gecirmistim imkansz gibi biseydi bnm hamile kalmam
oglummehmedim Hanifeee 😂😂😂valla bende yasadim hayatimim sokunu suan hadi hayirli olsun 3ay gitmis😂😂ikinci trimestre iyi gunlere gelmissin
mrsanne Hanifeee ben de kizimi 3. Ayina dogru mide bulantisi olunca suphelenip ogrenmistim ama dediginiz gibi hic hamile gibi degildim cok sasirmistik biz de
Hanifeee mrsanne benim Öğrenme sebebim Migrenim tutmuştu başım çok ağrıyodu midem bulanıyordu Apranax aldım yapmıştım ertesi gün mide bulantım devam edince şüphelendim eşim de test alayım mı dedi ve yaptık. Pozitif çıktı inanamadık
Msalbyrk Hanifeee valla bende şok 🤤 süpriz yumurta resmen😁 evet bazi hamileler adet olablyr duymstum bunu. Gözün aydn valla ne guzel yarıladın nerdeyse😂
Hanifeee Msalbyrk Aynen canım yarıladım yok kese gözüktü mü yok çocuk var mı diye hiç kafama takmadan direk çocuğun kalp atışını dinledim