Duyguanneoluyor Kızlar akşama neler yaptınız.. Ben bugün yemek yapmaktan kurtuldum kaynanamın başına taşmı düştü ne sürekli bizi yemeğe çağırıyo bugünlerde normalde pek çağıramaz çalıştığı için 😀😀😀
Annesininkuzusu0911 Duyguanneoluyor kaynananızın kıymetini bilin o iyiliği kendi annem bile yapmadı 🤣🤣 bende çok istiyorum birileri çağırsın yemek yapsın yiyeyim son aylarda artık yemek yapmak bile zor oluyor
Brlgry Duyguanneoluyor bugün kendime izin verdim dışardan söylücem bir şeyler 🙋🏼♀️ Bıktım hergün ne yapsam derdinden ya 😔 bizide yemeğe çağıran yok kendi halimizde takılıyoz eşimle yazık bize üniversiteliler gibi yaşıyoruz Allahtan sesi çıkmıyor garibim alışık olduğundan 😂😂
ebrarmom08 Duyguanneoluyor bende sabah brokoli haslamistim onu yogrtluycam gorumcemde fellah koftesi yapti bgnluk bu kadar 😁😂
Duyguanneoluyor Annesininkuzusu0911 aslında yemek yapmayı yeni öğrendim iki yıldır yemek yapıyorum hergün işten gelir gelmez yemek yapmak için sabırsızlanırdım ama şimdi hamilelik bi yandan iş bi yandan ev işleri derken çok yoruluyorum saolsun kaynanam sayesinde 5 aydır 10 defa falan yemek anca yapmışımdır hakkını ödeyemm ama şaşırıyorum yani 😂😂
ebrarmom08 Brlgry kız sende bigun yumurta bi disardan en iyisi seninki valla oyle dusunmeye ne var 😂😁😁
Zezgit Brlgry bizde öyleydik ya kendi halimizde üniversiteliler gibi bi yemeği 2 gün yeme falan çok bunaltıcı oluyo. Şuara iş için şehir dışına geldik eşimle kaç aydır annemde kalıyoruz annem herşeyimizi yapıyor anne evi gibisi yok valla şimdi evdeki o öğrenci tipli hallermizi düşününce çok sıkıcı geliyo 🤭
Brlgry ebrarmom08 adam yemek yemiyor ki ne tencere yameği yer ne sebze ben vejeteryanım 😂 doktor eldiveni ile ona yemek yapmaktan bıkıyorum bazen yapılan yemeği 2. Gün yemez o zaman yapcak bir şey yok hergün ona et börek çörek yapamıcam çatı ağrısından ayakta duramıyorum artık 😔 😂
Seda5892 Duyguanneoluyor aman bıktım her gün yemek düşünmekten 😂 dün yemekte yarın makarna yapacağım dedim eşime 😂😂 yanınada salata falan yaparım 😂 ebrarmom08 yakalandın 😂
ElifNbglsahin Bende bugün yemek yapmadım kıymalı börek kısır ve muhallebi tatlısı yaptım çay yapacam yanına da oh mis 😂
Sevuz Dün aparatif şeyler hazırlamıştım. Bugün zeytinyağlı barbunya nohutlu tavuklu pilav ve salata. Evdekilere de yazık arada boğazlarından faydalı şeyler geçsin.😊
Duyguanneoluyor Sevuz hahayt 😂😂😂eşim bunu bana çok söylüyo annem olmasa kızımız karnında sulu yemeği özlicek der hep😂😂😂 Ama napayım akşama kadar nin tane insana laf anlatmaktan yemek yapmaya halim kalmıyo 😂😂😂
oglummehmedim Kadin cagirmis yani ayip😀Benimde kaynanam cagirdi bugun beyran yapmis gidiyimde yiyim😇😊
Annesininbalbocugu Duyguanneoluyor Benim bugün ki menüm çok karışık 😂 Patatesli patlıcanli biberli türlü Alaca pilav Ispanak yemeği Pazı dolması Birde annem sağolsun hamsi istavrit kizartmis getirmiş yanında salata Karman çorman oldu 🤷 Eşim hangisini yerse artık 🙈
Annesininbalbocugu Duyguanneoluyor Napiyim canım hergun yemek yapmak zor oluyor bugün eşim hangisini yemek isterse onu yer yarına da kalmış olur Artık evin biraz soğuk olduğu için bir günde iki günlük yemek yapıyorum bazen hiç yapamıyorum