Kızlar Salı günü sezaryan doğum yaptım dikiş ağrıları yaşarken üstüne çok kötü gaz problemi yaşıyorum. Doktorum şurup verdi ama etkisi pek olmadı siz neler yaptınız
Sezeryan sonrası anne gaz sorunu
helinmilan bende salı günü sezeryan oldum bugün lavman yaptım çok rahatladım birde doktorum korse önerdi onu taktım sanada tavsiye ederim
minik-anne2323 Sürekli lavman yapmayın bağırsak tembelliği yaşayabilirsiniz şifa versin Rabbim
helinmilan Ben metsil fort çiğneme tableti kullandım kullanıyorum da hala gaz sancısına birebir şükür
Simaymavi onu aldığımızda emzirme yapabilir miyiz
minik-anne2323 hastanede lavman yapıldı bana da iyi gelmişti sonra tekrar yine sancılarım gelişti. Hangi korse acaba bir de sezeryan dikişleri için problem yaratmaz mı.
helinmilan bana hastanedeki ebe gece bpyu sakız çiğnetmişti, soda içirmişti bende zorlandım daha sonra ishal olmam için serum vermişlerdi. Sakız ve soda da işe yaradı mı bilemiyorum. Kayısı suyu, rezene de iyi geliyor deneyebilirsin
helinmilan aslında takıyordum ama annem 1 hafta 10 gün geçsin dedi dikişe gelmiyor zaten dikişin üzerinde duruyor
Simaymavi ama eğer lavman yapmasaydım hastaneden çıkamazdım ve çatlayacak gibi oldum zaten 1 kere yaptım İnan bana iyikide yapmışım diyorum çatlayacak dereceye geldim
minik-anne2323 Şifa olsun mecbursak tabiki yaptırmanızda fayda olmuştur ben nacizane tekrara düşmeyin diye söyledim 😇
helinmilan Tabii doktor vermişti bana siz yine de kendi doktorunuza danışın ben kullanıyorum halen 15. Gündeyiz ara ara yine sancı oluyor