_fatmayarenn Bende aynı şeyi yaşıyorum başta streslendim ama bebeğin sağlığı iyiyse kiloyu hiç takma streslenme başımdan geçenleri anlatayım sana. 31. Haftaya kadar uyumluydu herşey haftası ile o kontrolümde kafası normal karnı 29. Haftada kalmış dedi doktor kilosu biraz düşük dedi. Kontrolleri sıklaştıralım 10 güne bir gel dedi. Nst normal suyun normal ve kordon kan akış doppler normal çıkarsa sıkıntı yok dedi. Hepsine ayrı ayrı baktı sıkıntı yok dedi sağlıksal olarak sadece biraz minyon olacak dedi ki eşimle bende minyonuz. 1 ay boyu sürekli kontrole gittim ve beslenmeme özellikle dikkat ettim bebeğe kilo aldıracak şeyleri özellikle her gün yedim dengeli ve sağlıklı beslendim. Her gidişimde yavaşta olsa alıyordu, kilo alımı tamamen durmadığı sürece sıkıntı yok dedi. 35. Hafta kontrolümde doktor son bir haftadır 150 gram almış dedi az dedi bence yatış vereyim yarın bebeği alalım bebek dışarda büyüsün dedi ki tüm herşeyi hala normalken. Ben tabi şok oldum kabul etmedim ve çıktım sonuçta sağlığı yerinde yavaşta alsa kilo alıyor niye içerde gelişmesi varken günlerce küvezde kalsın. 35. Hafta kilosu 2100 gramdı. Aynı gün başka doktora gittim o kesinlikle doğurmam gereken bir durum yok evet bebeğin kilosu zayıf ama sağlığı yerinde dedi sende de bir problem yok herkesin bebeği eşit kilo almaz aynı kiloda da doğmaz.39-40. Haftalarda 2500 gram doğan çok bebeğim oldu dedi. Bizi bayağı rahatlattı. Açılmam kasılmam falan da çıkmadı bebeğin keyfi yerinde şu an daha doğmaya niyeti yok dedi hatta. Şuan 36. Haftadaki kontrolde 2300 olmuştu yani 200 gram almıştı doktor iyi dedi. Son bir ay kala doktor değiştirmiş oldum. Yani kısacası bazı bebekler ne yaparsan yap çok almaz kimisi hiçbirşey yeme alır dedi doktorum bu onun genetiğiyle de ilgili dedi. O günden beri canımı sıkmıyorum. Yine herşeyime dikkat ediyorum bebişin hareketleri şükür normal ve yerinde. Strese sokup iştahını kapatıp daha çok bebeği aç bırakıp strese sokma. Önemli olan sağlıklı olmaları sonrası zaten anne sütü ile toparlıyorlar ❤️