Ummuhan-ckr Zeynep olacak allah izin verirse.manasının önemi yokki kaybettiğim annemin adı olması yeterli.annemin kokusunu bebeğimde hissedeceğim inşallah🥺
birogretmenhanim Ummuhan-ckr Rabbim rahmet eylesin canım. Allah Cennet’inde sizi kavuştursun İnşallah. Çok güzel bir isim. Bebişin adıyla yaşasın. Ömrü uzun, bahtı güzel olsun İnşallah.🤲🏻
Elzem07 Elzem07 Hz. Ali’nin bir lakabı da Allah’ın Aslanı diye okumuştum, Ali ismini istemiştim ama eşim sıcak bakmadı o yüzden Aslanda ortak paydada buluştuk. Ben yine Allah’ın Aslanı diyeceğim sanırım, yanlış biliyorsam doğrusunu bilen varsa beni düzeltsin kızlarrr ❤️
Ilkannelik41 Kızımın daha bir adı yok 8 aylik olucaz yakında eşimle ters düşüyoruz isim konusunda ama ben netim Mihra istiyorum anlamıda nazik, hoşgörülü, muhabbeti iyi kişi demek 🐣🫠
Pinark92 2prensessannesi ben anlamını araştırdığımda bağlaç olduğunu okumuştum aslında anlamı yok dediğimi hatırlıyorum hatta
Cansel-58 Melike_02 EREN 💙 Cesur, yiğit ve hayırlı evlat gibi çok güzel anlamları var. Adıyla yaşar inşallah 🫶🏽
Gizemleyim ozlmoncl7 Buray 🙂 Ay’ın en parlak ışığı 🌙 6 yaşında Buray’ım var çok akıllı merhametli zeki 🧿düşünürseniz herkeste olmayan hoş bir erkek ismi
Minikperi Melike_02 Türkçede konulmaz fiil. Başka bir dilde de konulduğunu zannetmiyorum. İsim-fiil-sıfat olayına bakınca. Ben hiç duymadım 🤷🏻♀️
Glsh97 Kızımın adı Tomris İkra olucak insllah son günlerimiz kavuşmak için ❤️ Tomris - ilk türk kadın hükümdar cesur savaşçı demek İkra - Peygamberimize inen ilk vahiy oku demek ❤️
Kdr03 Oğlum olacak Allah izin verirse EMİR ATA koyduk emir gayet açık allahın emri kuranı Kerim’de geçiyor ATA yıda ben istedim babasıda çok istedi onun anlamı zaten belli
Melike_02 Minikperi detayına girersek çıkamayız. Millette zaten bu kızın adı fiil buna seslenmeyelim yada ismi olmamış demicekkk. Zaten isim fiil sıfat işine girersek çıkamayız hanfendi teşekkürler değişik yorumunuz için.
Tuliy5 Fatma1- Allah’a teslim olan kişi değil Eslem, Allah’a teslim olan erkek demek. Kız ismi olarak kullanılsa da yanlış 🙁
Meral_56 Tuliy5 evet ben bunu öğrendiğimde cok şaşırmıştım araplarda erkek ismi olarak kullaniliyormus.
Fatma1- Tuliy5 ben hiç erkek ismi olarak duymadım ve çok şaşırdım şuan. Araştırdığımda da kız veya erkek olarak değil kimse diyordu