Tuliy5 Fatma1- Allah’a teslim olan kişi değil Eslem, Allah’a teslim olan erkek demek. Kız ismi olarak kullanılsa da yanlış 🙁
Remziye-karahan Fatma1- bende eslem istiyorum ama bazı yerlerde çok selametli erkek olarak geçtiğini okudum bunu arastırdınızmı aklıma çok takılıyoda
Tugbazdmr seyda53 teşekkür ederiz bizim ismimizi de Babası koydu 🥹 oy çok güzel Eylül ismi de adıyla yaşasın 🥹❤️
Pinark92 Yagmurugural Yasin okurken minel o kadar dikkatimi çekmişti ki nedense kızım olursa koyucam demiştim sonra unuttum kaldı gitti öyle şimdi görünce sizde bi kaldım öyle :)
2prensessannesi Pinark92 minel arapçada bir bağlaç aslında -den -dan manasında. Mesela minel beyt evden gibi
Halimeeed Ebru_20 biz bi hocayla konuştuk kuranda iblis de geçiyor şeytan da geçiyor önemli olan kuran da geçmesi değil anlamının güzel olması demişti canım 🌸
Nurrrrrrr06 Nursert5061 kayra hem koza hem erkeğe konuyor ama anlamı bildiğim kadarıyla kötü bir araştırın anlamını
Gizemleyim ozlmoncl7 Buray 🙂 Ay’ın en parlak ışığı 🌙 6 yaşında Buray’ım var çok akıllı merhametli zeki 🧿düşünürseniz herkeste olmayan hoş bir erkek ismi
Anneumut2318 Melike_02 Leyla lina Leyla gece Siyah saçlı kadın demek lina cennette hurma fidesi demek☺️
Pinark92 2prensessannesi ben anlamını araştırdığımda bağlaç olduğunu okumuştum aslında anlamı yok dediğimi hatırlıyorum hatta