Irmakdkm Kızlar hadi toplanalım ben bugün 18+0 im kontrole gittim bebişim büyüyo büyüdükçe şikayetimde artıyor😂 şükür o iyi olsunda .. bulantılarım hafiften gelmeye başladı sizde durumlar nasıl ? Kaç kilo aldınız? kaç haftalıksınız? Bebişiniz kaç gram olmuş sohbet edelim
mcansum Irmakdkm bende 20deyim canım ben 5 kılo aldm smdiye kadar bebeğim 16haftada 165g suan kac oldu bilmiyorum haftaya belli olur 350 olmustur dıye dusunuyorum
Yagmurerol Irmakdkm 19+1 olduk💗💗 yarin doktora gidicez bakalim kac gram olmus kizim😍 ben bu aya kadar hic kilo almamistim bu ay 1 bucuk kilo almisim. Napalim artik😃
asilsmom 52 ile hamile kaldim şuan 62 yim🤖🙈 benim migde bulantilari 13.haftalarda gitmişti çok şükür.. şuan 21+4 olduk🦋🦄🍼🌸🎀🧿🧿🧿
mcansum Irmakdkm evet olabilir ilk gebeliğim o yuzden hıc bilmiyorum ama tombıs bı bebek olacak faan demstk doktor 😍
mcansum Betl42 ama. Bunun bi o kadar plesentası var suyu var rahmin var e birazda şişlik var e hadi azcıkta sen alms ol 😂😂
Irmakdkm Yagmurerol git bakalım kaç gram olmuş yazarsın :) 8 gün var aramızda bakalım kaç gram atmış olucak aramızda :)
Deletedmom308 18 olduk ama yaklaşık 1 hafta geriden geliyoruz maalesef 😔 ben 5 kilo aldım şikayetim yok çok şükür