Kaderbala mrb öncelikle umarim hayırlısı olur sizin için. Lutfen beni yanlış anlamayın ve kulak verin lutfen. Daha 4 aydir deniyorsunuz ve olmuyor diye bi hüzne kapilmaniz siz veya esiniz farketmez hic dogru degil 10 yil bunun hasretini çekenler var. Neden bunu bu kadar dert edip peşine düşüyorsunuz anlamıyorum sabır cok zor değil doktora görünün bi hastalık yoksa sadece psikolojinizi iyi tutmalisiniz. Gecelim bu tarafa gebelik ve adet belirtileri arasinda en ufak bi fark yoktur siz kendinizi cokk dinlediginiz ve bunu istediginiz icin en ufakk seyi bile kendinizzce belirti gorebilirsiniz ama bu sizi cok üzecek bisey çünkü ne kadar telkin etmeye calissakta belki yoktur kavramini soylemeye korkuyor insanlar artik. Herkeste farkli olur belirti ve mide bulantisi hamilelikten nerden baksaniz 3 4 hafta sonra başlar yani cok film ve dizi seyrettigimiz icin sniyorsunuz ki kustum hamileyim ya da midem bulandi hamileyim öyle bisey yok 2 aylikken baslar kusma bulanti ve 6. Ay bitince yanmasi başlar. Ben herkes gibi umut verip sizi üzmek yerine daha gercekci konusmak istiyorum Lütfen alinmayin bu tamamen sizin iyiliginiz psikolojiniz için bebeginiz elbette olacaktir Allah in izniyle bunu bu kadar büyük problem gbi gorurseniz o kadar büyüyecektir. Lütfen hic bebeği olmayan olmayacak denilen insanlari düşünün bu gibi takiplere düşmeyin düşünmeyin düşünmekten vazgectiginiz gün hamile kalacaksiniz. Iyi aksamlar