Deletedmom_112 tambirleydi ağzıma ilk lokma aldıktan tam 1 saat sonra ölçüyorum burdaki arkadaşlara sormuştum o şekilde söylediler ailede şeker hastalığı çok diye bakayım bi dedim tokluk az ve diyet yememe rağmen 135 140 :(
Deletedmom_112 MommyLeyla kan tahlili ile son 3 aylık şekerim normal çıktı ben kendi kendime ailede olduğu için evde parmaktan ölçünce bu aralar fark ettim az ve diyet yememe rağmen tokluk sınırda çıkıyor tatlı makarna yersem de baya yükseliyor
MommyLeyla Deletedmom_112 Bende senin gibiydim ama benim diğerleri de yüksek çıktı o yüzden insülin kullanmak zorunda kaldım. Yine de bu ölçümlerini kaydet bir kağıda ve dahiliye uzmanına danış derim ben. Senin ve bebeğinin sağlığı için 🌸
Moonlight7 Ben normalde de şeker hastasıyım şuan 9+4 hamileyim diyet ve insülinle devam ediyorum. Günde 4 defa insülin vuruluyorum şuan normal seyrediyor çok nadir bir tık fazla çıkıyor sadece çok dikkatli olmak gerek
Deletedmom_112 Moonlight7 ben de çok dikkat ediyorum şekerim yok ama bazen değerler sınırda çıkıyor korkuyorum
Busbusablaoluyo Deletedmom_112 Doktorunla bi görüş bence canım bizde öyle olmuyor reçel çikolata gibi ballı reçelli şerbetli şeyler yiyince140-170 görüyorum belki farklı bi diyet veya tedavi uygular ben ekmek de yiyorum makarnada sadece beyaz un yasak poaça beyaz ekmek sende tam tahıllı dene bi olmuyosa yükseliyosa ginede doktorunla görüş sağlıkla kal
Busbusablaoluyo Deletedmom_112 normalde açlık 70-80 arası tokluk 90-130 arası çıkıyo ama eğer doktor insülin vermek isterse ki sanmıyorum çok düşük bi ihtimal verse bile kullanın kullanmazsanız yüksek şeker hem bebişezararlı annesi hemde gebelikten sonra şeker sizinde üstünüze kalır geçmez o yüzden boş vermeyin ama diyetinizi tekrar gözden geçirir doktor diye düşünüyorum sağlıkla kalın geçmiş olsun
Deletedmom_112 tambirleydi dikkat ediyorum çıkarmamaya çalışıyorum bi kere makarna yedim 170 e çıktı korkudan çok dikkat ettim bida hep