• Doğum
  • 40+2 1 saatte doğdu kızım pozitiiiffff☺️♥️

Kızlar bugün sabah kontrolüm vardı hastaneye geldim doktorum Küçükköy başarı hastanesi selime hanım☺️açıklığı kontrol etti 4cm olduğunu söyledi yukarı çık yatışın yapılsın dedi😄hocam 10 dakka eve gidip geliyim dedim çabuk ol yolda 5 cm olur deyince eve gittim çantamı 3 yaşında kızımı ve kız kardeşimi eşimi alıp çıktım saat 11 gibi hastanedeydim hemen lavman yapıldı doktor geldi bir saate alıyoruz dedi ne olduğunu anlayamadım 😄30 40 dakka sancı çektim tekerlekli sandalyeyle doğum haneye geçtik ama o 30 40 dakka bana günler süren sancı gibi geldi eşime anneme sürekli ben ölüyorum diyorum😄😄neyse girdim doğum haneye selime hoca geldi durun baba da giricek dedi eşim fırladı içeri 10 dakika içinde doğdu kızım 12:35 de şimdi hastanedeyim bu gece buradayız hepinize böyle kolay kısa doğum diliyorum ☺️♥️♥️

denzkara gözünüz aydın olsun analı babalı büyüsün inşallah 🙏🏻 peki bu kolay doğumunuzu neye borclusunz 🤣

9 ay hiç oturmadım düne kadar bütün ev temizliğimi yemeklerimi kendim yaptım her akşam mutlaka dışarı çıktım yürüdüm gezdim😄bide üç yaşında kızım var yetişmek mümkün değil😄

Bende kolay doğurdum ilk dogumdu bir gün önce bütün evi havluyla sildim sağlıkla büyütün inşallah sizde 😍

denzkara Allah’ım analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah 🙏 Cuma da bana yatış verilecek dua edin bana olur mu 😣😣 Baya korkuyorum çünkü suni verilecek bana 40+4 oluyoruz kızımla

peri5860 Amiiiinnnn canım çok teşekkürler ederim tabi dua ederim Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin inşallah☺️☺️

denzkara ya maşallah ne güzel Allah kurtarmış 🥲 benimde ikinci doğumum olacak 39+3 bekliyorum bende ilk kızım bu hesaplamada doğmuştu bunda bir belirti yok benimde 3 yaşında kızım var bende sürekli hareket halindeyim her işimi temizligimi kendim yaptım hep ama yürüyüş yapamıyorum ben sadece evde yürüdüğüm yetiyor dışarda hemen ağrılarım giriyor bir markete bile arabayla gidiyorum yakın olmasına rağmen yer siliyorum her gün ne bileyim benim zor mu olacak acaba yine 🥲