AmineSH Anladım olsun Allahım kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Bir avazda sağ salim inşallah ☺️
51 gün 🥴
Ozgeccc- Bence 60 dan sonrası çabuk mu geçer oldu bana mı öyle geliyor bilemedim 🤷
Sizde de öyle mi
okk Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım. Nasılsın ağrın sızın var mı
yagmusuguz Amin bende hep öyle dua ediyorum acısız kolay. Ailemden uzakta yaşıyorum birine muhtaç olmadan hemen toparlanayım istiyorum
Ezgimelek Oda güzel. Allahım sağlıkla yaşatsın inşallah. Hayırlı ömürleri olsun. 🩷
monarosamommy Bende öyle hissediyordum sanırım 60 dan sonrası hızlı geçiyor gibi yada bana mı öyle geliyor bilemedim 🤷
Mavisim3457 Gerçekten ama öyle hamile diye bildiğim kaç kişi doğurdu herkese zaman geçiyor bir bana zaman geçmiyormuş gibi geliyor 😅
monarosamommy Bi arkadaşım demişti hamile olana öyle ama çocuk doğunca gün sana yetmiyor nasıl geçtiğini hiç anlamıyorsun. 🥰
Mavisim3457 son 1 🙏🏻🙏🏻
Mavisim3457 inşallah Allahın izniyle o günleri de görelim 🤲🏻 sonra etrafımızdaki yeni hamilelere bizde böyle deriz🫠
ikidelibirkedibirbebek 😱😱😱 Allahım son gün Bi avazda sağ salim gelsin inşallah. 🥰
monarosamommy Evet inşallah inşallah ☺️
Mavisim3457 amin hepimize inşallah felaket derecede bel ağrısı çekiyorum onun dışında iyiyim çok şükür
okk Anladım bende de eklem ağrıları var bir aydır. Bende ondan çekiyorum 🥴
Mavisim3457 hayırlısı ile doğursaydık bi 😀
Mavisim3457 aminn cümlemizinkini 😊
Mavisim3457 başlarda hiç geçmiyordu ama dediğiniz gibi artık çabuk geçiyor
Mavisim3457 aynen kuzum bu haftada bile canım çıktı birkaç hafta sonra napardım bilemiyorum 😂