busraayksll Mavisim3457 89 bizimde bundan sonrası daha hızlı gecer diyorlar valla yerimde duramıyorum bazen heyecandan
Avril Mavisim3457 son 55 benim de ama bana çooook var gibi geliyor hala geçmiyor günler 😀 55 gün neredeyse 2 ay ya 🥲 son 10 gün falan diyene kadar bana çok gelecek günler sanırım 🤣
Mavisim3457 busraayksll Evet öyle diyorlar. Ben baştan beri zaman geçmiyor gibi hissettim hep. şimdi ise şunun şurasında ne kaldı
Kkubray Aleyna1461 Benim de aynı, doğumun başlamasını bekliyorum. Siz ekstrem bir şeyler yapıyor musunuz başlaması için?
Mavisim3457 Hlycsr91 Biz evi boyamaya giriştik henüz hazırlayamadım. Son yatak odası ,mutfak dolapları kaldı hafta sonu onu çıkaracağız aradan. haftaya hazırlarım diye düşündüm ancak ev toparlanacak.
Kuz Avril aynen benim için de öyle son 64 hatta sezaryen olursa 54 filan ama bir gün bile zor geçerken o kadar gün ohooo🫠
Hlycsr91 @Mavisim3457 bizde öyle evde boya badana temizlik var şuan. Çantayı hazırladım ama evi be zaman nasıl toplayacağım bilmiyorum hiç. Zaman geçtikçede daha zor oluyor 😔
Mavisim3457 Hlycsr91 Evet bende daha yoruluyorum arada sancı giriyor. Havalar yeni serinledi gibi sıcaktan da bişey yapası gelmiyor insanın
Mavisim3457 AmineSH Son zamanlarda çok sabırsız olunuyor demi. Hamilelik bitiyor diye de hüzün var mı
Mavisim3457 Mlsfcr Bende bittiğim aynı. Kasılmalar arttı yorulmalar da konuşurken bile yoruluyorum 😒🥴
Mavisim3457 Dolunya Walla bende burdan okurdum insanların böyle yazdıklarını şu kaldı bu kaldı, derdim bana göre geçmiyor nasıl geçirdiler acaba diye ama nasıl geçiyor insan anlamıyor