yagmurtpl 15+4 günlüğüz biz de 😍 cinsiyeti inşallah pzt günü öğrencez 🤗 sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da inşallah kız- erkek fark etmez ❤️ Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🙏
Haticecinar 16+5 haftadayuz bizde kizcemle😊 ama ismimiz hal belli degil cok kararsiziz aklimizdaki isimler asel,bade ve asya suanda bunlar var banada isim onerirmisiniz kizlar yada soylediklerimden hangisi guzel sizce😊
yagmurtpl Haticecinar bence hepsi güzel saydığınız isimlerin hangisi soyadınızla uyumluysa onu koyabilirsiniz 🤗
Pnardadas BFerayeY Doktor daha iyi bir ultrasyonla dedi o bakimdan detayli bakım dedim 😊 yanlış anlaşıldı
Tuubaaa burcunzlcn bizde 16 haftayı tamamlıyoruz😊 erkek bebek bekliyoruz isim konusunda hala kararsızlık yaşıyoruz😏
Pnardadas BFerayeY bu arada detaylı nasıl oluyor hiç bir bilgim yok ilk hamileligim kendimi çok cahil cuvela hissediyorum ne kadar araştırma yapsamda yetersiz kalıyorum
Turan burcunzlcn 12 haftalıkken kız olduğunu öğrendik 19+1 olduk hala kız Eylül Lina olcak inşallah ismide 🥰
Mervebyk Bizde 15+2 günlük olduk 12 haftalıkken kıza benzetti 15 haftalıkken gittiğimizde uyuyordu göremedik kız olursa yağmur erkek olursa rüzgar düşünüyoruz 😊
B-P-R burcunzlcn 15+1 Cinsiyet Erkek POYRAZIM Geliyo 🤭💙 Mayıs Ayının Genelikle Erkek Olarak okuyorum Her yerde 😂
MunireSavk9 B-P-R Benim de poyraz adaşlar geliyor desene canım 💙❤️Allahım sağ sağlim kucağımıza kavuştursun 🙏💙
payidar 16+2’yim. Doktor açık kapı bırakarak erkek dedi pazartesi kontrolüm var cinsiyetimiz erkek ise adı Ahmet Eymen👼🏻 Olucak inşaAllah 🙈
Mzyn 18+4 olduk benimde oğlum olacak kısmetse isim tam karar vermedik ama BUĞRA düşünüyoruz şimdilik ❤️😍
Ebruslumm 15 haftalık olduk bizde %90kız dedi değişmez dedi doktorum ama ayrıntılı ultrasonda netleşir iki oğlum var sağlıklı shatli kızım olur inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin
yagmurtpl Haticecinar evet insan kararsız kalıyor ama eminim netleşir zamanla içinize siner bi tanesi, ben de kısmetse pazartesi cinsiyeti öğrencem 🤗 kız olursa Elvin 🌸 düşünüyorum ❤️
Rabia-- burcunzlcn 18+5 ten selamlar bi ihtimal kız dendi bekliyoruz bakalım bi kızım var insallah erkektir bu bebekte 🙈