burcunzlcn Slm kızlar biz 18 +1olduk cinsiyetimz erkek ismimiz Alpaslan sizler ne kadar oldunuz isimleriniz neler
dml33 burcunzlcn bnde 17 haftalik cinsiyet kesinlesmedi daha kiz gibi denildi birdahaki hafta detayliya giricem belli olur ins 😊
Nuraydiyebiri dml33 12. Haftadan beri bana da kız ama kesin değil deniyor. Detatlıyı bekliyorum artık ben de. 18. Haftamdayım.
burcunzlcn Biz 13+5 de öğrendik cinsiyeti ondan sonraki her kontrolde emin olmak için tekrar tekrar sordum😆 çok. Sabirsizim
dml33 burcunzlcn amin onemlisi o zaten saglikli olsnda ilk cocuk zaten allah herkese hem kiz hem erkek versin ins
Ayseenrr 16+6 haftalığız oğluşum olucak👶🏼 İsim konusunda çok kararsısız yardımcı olabilirsiniz ☺️💁🏼 Metehan ismi nasıl kızlar ??
MunireSavk9 Ayseenrr çok hoş ya metehan bizde poyraz düşünüyoruz 🤔 hatta koyduk yani poyraz diyoruz herkese 💕
Dyggdr Bende 15+6 iki seferdir doktor bakmaya çalışıyor ama benimki göstermiyor dolayısıyla ismine de sevme şekline de karar veremedik bir türlü :) sabırla bekliyorum keyfinin gelmesini :)
yesimmmmm Kızlar 17 haftalık oldum. Hala cinsiyet öğrenemedim😨 2 ayrı doktora birden gidiyorum😀 Kız geçiyor içimden ama🤷🏻♀️ hayırlısı inşallah.
MunireSavk9 yesimmmmm benim içimden hamile kaldıgımdan beri erkek geçiyordu ve erkek oldu seninde kız geçiyorsa kız olabilir allah herkese gönlüne göre eksiksiz noksansız bebeklerini sağ sağlam eline kavuştursun canım 🙏❣️Evlat her şekilde her türlü sevilecek
Pnardadas Bizde 15+2 yiz doktorumuz kıza benzetti iki hafta sonra detaylıya girecez İsmi evlenmeden önce belliydi babasinin tek hayali bır kızı olacak ismi Nila olacaktı hayırlısı inşallah hepimiz nilamiz geliyor diyoruz da bakalim😍
Pnardadas BFerayeY Doktor daha iyi bir ultrasyonla dedi o bakimdan detayli bakım dedim 😊 yanlış anlaşıldı
Pnardadas BFerayeY bu arada detaylı nasıl oluyor hiç bir bilgim yok ilk hamileligim kendimi çok cahil cuvela hissediyorum ne kadar araştırma yapsamda yetersiz kalıyorum
Sezgin Doktorumuz 16+1 de cinsiyeti kız diyerek ailecek bizi şok etti🤗🤗 ama çok da sevindik inşallah da kızdır. Tabi her şeyden önce sağlık. 21. Hafta detaylıyı bekliyorum. Bebeğimiz kız ise ismi hazır. Elif👼🏻👼🏻 İnşallah miniğimiz Elif dir🤗🤗🤗👼🏻🐣