• TEST YAPTIM POZİTİF ÇIKTI

Kızlar öncelikle rabbim hepinizin bebişini kucağına sağlıkla hayırlısıyla almasını diliyorum size bişey sormak istiyorum ben bu pazartesi kan verdim salı günü sonuç negatifti ama kan verdiğimde adetime 4 gün vardı ondan sonra ben vazgeçmedim sanki hissediyomuş gibi cumartesi akşamı test yaptım çift çizgi çizginin biri silikti belli oluyo ama diğeri kadar değildi sonra belki yanılırım diye bitane daha yaptım oda aynı çıktı şimdi sizce napmalıyım yardım edin lütfen 🙃

Bebegin küçük olduğu için test siliktir çok yüksek ihtimalle gebesin hayırlısı olsun 🙂 kadın doğuma git derim ulturosana baksınlar

3 haftalık olduğunda muhteemelen çizgi silik çıkmaz diye biliyorum 4 hastalıkta falan diye öyle olması lazım🙂 tabi yine sen bilirsin ama ben direk kadın doğuma gittim gördü keseyi sende de gormesse zaten kan isticektir🙂 . Acile gitsen orda bile idrar kan yaparlar aslında hamilelik için

Gulcandogansadi Canım pozitif çıktıysa aramıza hoşgeldin gözün aydın.. Allahım tamamına erdirsin🙏 Geciktikten 1 hafta sonra git kadın doğuma.. Çünkü erken olduğu için kese gözükmez..

Gulcandogansadi merhaba canm bende silik testle hamileligini anlayan bir insanm oncelikle hayrli olsn bebis minik oldugu icin silik cikmstr ama eger uc haftaysa kesesi cikmaz ultrasynda benmde oyle oldu iki gunde bi kan vererek artislardan hamileliginizi kontrol edeblirsnz🤗🤗

Gulcandogansadi Hayırlı olsun canm. bnm 4 haftalk olana kadar kendni göstermedi kimisi hemen belli oluyor kimisi göstermiyor kan verdm tst yaptm hep negatfti doktor söktürücü bile vermişti söktrcüyü içtim yne olmdm memlekete geldim doktra gözktüm kesem gözktü sen yinde dikktli ol tekrr Doktora gözkmeyi ihmal etme

Gulcandogansadi canım benimde görünmeyecek kadar silikti. Kan verdim 28,76 çıktı. Sata göre 6+1ama ben hala keseyi göremedim sanırım bnm geç döllenme. Seninde yeni beta idrarına karışmıştır çünkü kaset testler 20ml kadar algılayabılıyor

Gulcandogansadi
      Normalde test 30 dakikada mi ne sonuç veriyor yaziyordu kagitta hatta 20 dakika mi hatirlamiyorum. 😂

Sonuç olumsuz çikmisti tabi ama testi atmadim sakladim. Yarim saat gecti negatif. 1 saat gecti negatif. Neredeyse 2 saat sonra baktim pozitifti. 🙈😍💕

Senin de hayirli olsun canim. Oncelikle bi kan testi yaptir. Sonra doktor bakar zaten. 😊

Ipekokanliya gözükmüyor ki ultrasonla ilk haftalar beni üzmüştü doktor yok kese yok yok şu bu diye bide testte benim kıpkırmızı çıkmıştı düşünün

Kubra_ali Aynen şu da bir gerçek ben de kan testi yaptırdığımda sonuc 32 falan çıkmıştı hemşire kimyasal gebelik olabilir demişti. Eee haliyle üzüldüm 10 gün sonra gel demişti kan testi için. Sonra olumlu dediler. Yani 3 haftalikken henüz erken. 5 haftalikken keseyi gördüler bende de @Gulcandogansadi sonuc icin olumsuz vs. derlerse hemen kötü düsünme. 😘

Benim de silik çıkmıştı kuzum. Aramıza hoşgeldin hemen kadın doğuma git dderim sana 😘😘

Canim bende sen gibi adetimden once ogrendim. Her yaptigimda silik cikiyordu. Acile gittim hafta sonu oldugu icin kan testi yaptirmadim idrar yaptilar ondada silik cikti. Negatif yazmak zorundayiz silik oldugu icin ama hamilesin buyuk ihtimal dediler. Sonra pazartesi kan testi yaptirdim degerim yine cok az cikmisti. Ama hamile oldugumu ogrendim. Gun gectikce yaptigin idrar testleri belli olucak 🙂 ben tum testleri o ay bitirmistim sanirim 🤫😬

Gulcandogansadi benim son adet tarihim 4eyluldu. 5ekimde test yaptim ve biri cok net diger cizgi belli ama digeri kadar degildi sonra ertesi gun sabh yine aldm ve yaptim 2 cizgide netti😊😊 Oglenden sonradan ozel hastaneye gttm dr' bakti ultrasnla 3yada 4haftaliktr bak kese buradan olusuyor ama gozle suan gorulmez dedi😊 bende kan falan verim mi dedim hyr hyr hamilesin dedi😊 testlerimi gosterdim hayrli olsun falan dedi😊 oyle ogrendim😊

Gulcandogansadi Bende de aynısı oldu kanda negatif idrarda pozitif çıktı adetime 2 gün vardı sonra adetim 1 hafta geçti 1216ya çıktı yani pozitif 🤗