aminehumamoms Minigiim-vebenn52 danoneyi hiç önermiyolar ya palm yağı varmış içerisinde kanaerojen yapan yağ maalesef bende alıcaktım ama vazgeçtim
Bsr_0 aminehumamoms içim şef kullanıyorum biminkinden daha uygun ve en azından içimin diye düşünuyorum 😄
Esra-135 aminehumamoms Kullandım canım gerçekten çok memnun kaldım kıvamı çok iyi oldu . Tesadüfen denemek için almıştım fiyatı da diğerlerine göre uygundu , artık diğerlerinden almam . Mutlaka süt ile kullanın çok iyi . ♥️😊
aminehumamoms Esra-135 hiç tavisye edilmiyo ya canım içinde palm yağı var kanserojen yapan bi yağmış youtubeye markayı yazın çok kişi videosunu atmış zaten bende alıcaktım ama vazgeçtim zaten kremalar çok zararlı bide içindeki yağında palm yağı olması daha zararlı
aminehumamoms Bsr_0 maalesef marka falan hiç önemi yok ki içeriği önemli mesela danone çok ünlü bi marka ama kremasında palm yağı kullanıyo kanser yapan bi çeşit yağ araştırmak lağzım kremaların hiç biri zaten faydalı değilde
Bsr_0 aminehumamoms bunun içerik kısmında palm yağı yazmiyo ama tabi ki hepside az da olsa zararlıdır illaki sonuçta doğal değil az kullanmaya özen göstericez artık 🌸😊
Esra-135 aminehumamoms İçindekiler kısmına baktım gerçekten de yazıyor palm yağı diye bir daha almam canım ya