merwengin Ummhny Ben de 2021 de evlendim bir yıl doğum kontrol hapı kullandım 2022 haziranda bıraktım doktor bi sıkıntı yok çocuk için deneyebilirsiniz dedi ama olmadı yaklaşık 6 ay snra yumurtalıklarımda yavşlama olduğu için adet olmadım doktor progestan verdi kullandım adet oldum gittiğimde kanamalı kistin var dedi 1 ay da doğum kontrol hapı kullandım çocuk isterken kullanmak çok yıpratıcıydı snra kist eridi dedi 2 ay geç adet oldum bu aylarda da test yaptım ve negatifi görüdüğümde daha da üzüldüm 3.ay geciktiğimde ümidimi de kestiğim için test yapmamıştım arkadaşımın zoruyla iş yerinde zar zor yaptım ve hamile olduğumu öğrendim tam 1 buçuk aylık olmuştu aslında herşeyi kafada bitirdiğimiz anda geldi o olmuyor acaba niye stresi de etkiliyor inşallah siz de hayırlısı olan vakitte bu güzel haberi alırsınız
Annee026 Ummhny ben 2021 de evlendim hiç korunmadım bu sene haziranda hamile olduğumu öğrendim hiç beklemediğim bir zamanda oldu gerçekten rabbim inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin
Bbetll Ummhny bennn. İlk 6 ay doğum kontrol hapıyla korundum. Sonrası da istedik nasip olmadı ,tedaviye başlayacağız inşaAllah bu ay sonu
Hlimee 2021 Haziran da evlendim hiç korunmadık 1 kimyasal bir de 4+5 günlükken düşük oldu Şimdi aşılama düşünüyorum bakalım hayırlısı ile inşallah
Annee026 Ummhny bende ilk evlendiğimde hemen olur sanmıştım her ay bi üzüntüyle geçiyordu biraz zaman geçince işe girdim kafam rahatlasın diye tedaviyi de hep erteledim ha oldu ha olucak derken biraz daha çalışıp giderim hastaneye diyordum gerçekten kafamdan attığım zamanda oldu rabbim hiç ummadığınız zamanda nasip eder inşallah çok bekletmeden
Hlimee Ummhny genetik testi yaptırdım kan da pıhtılaşma çıktı şimdilik coraspin kullanıyorum ek olarak folik asit gebelik oluşursa nasıl ilerler süreç bilmiyorum doktor bana asla başka ilaç kullanma kim yazarsa yazsın dedi özele ne gidersen başka ilaç verirlerse kesin kullanma dedi profesör doktor gittiğim bakalım 🤔
Annee026 Ummhny stres yapmamaya çalışın bana böyle dediklerin de nasıl yapmıcam nasıl aklımdan çıkarıcam diyordum ama bi şekilde oluyor oldu olmadı stresi kadar yoran birşey yok güzel haberi tez zaman da alın inşallah 😍
Nur_50 Ummhny olur inşallah canım kafana takma tüm testleri yaptır eşinde sende ben rahim kültür testi-kan-ultrason-smear-rahim filmi hepsini yaptırdım eşimde sperm testi-kan verdi temiz çıktı zamana bıraktık 3-4 kez yumurta takibine gittim klomen femara yumurta çatlatma kullandım olmadı iyice umutsuz oldum ben doktor mfk eş paketi getirttim başta inanmadım ama 20 gün sonra hamile kaldım.
Bllackrosie 2021 ocakta evlendim. 2,5 yıl korunduk ilaç vs kullanmadım. Korunmayı bıraktıktan 3,5 ay sonra hamile kaldım 13 haftalık hamileyim🥹❤️