Mushaf Kızlar demir eksikligi yaşayıp serumla kan takviyesi alan varmı acaba aramızda haftaya başlayalım dedi doktorum neler yaşadınız bu durumlarda
mervesercandemir Mushaf Mushaf serumla demir verdiler bugün bana da. Ferritin 3 civarı çıkmıştı o yüzden 2 kutu ile başladık bugün
4CoohcukAnasi Mushaf bugun kan takviyesi aldim asiri demir eksikligi var. Yalniz serumdan sonra tansiyon dusuklugu bas dönmesi goz kararmasi yasadim. Bu saat oldu yeni yeni kendime geliyorum. Tok gidin muhakkak taktirmaya
TugbaYalcin57 Mushaf keşke banada kan taksalar cok dusuk kanım kullandıgım ilaclarlada duzene girmiyor bi türlü 😌
Biyologannee mervesercandemir 2 tane demir ialci damardan mi aldınız? Ben hilelik öncesi tek şişe alıyordum doktorum bana da 2 şişe yazmış biraz tereddüt ettim açıkçası
Mushaf mervesercandemir ben şurup kullanıyordum yetersiz kalıyor dedi doktor damardan vericek oda haftada iki kere uygulanıyor dedi sag saglim alalım benişlerimizi kucagımıza zorlu bir süreç
Cinsiyettahminidolunayes mervesercandemir kullandin mi Bi tane aldim suan 3 hafta daha alicam Kotu etkiledi beni
Mushaf 4CoohcukAnasi 4CoohcukAnasi teşekkür ederim tok giderim bende kesinlikle inşallah çarpmaz benide
Cinsiyettahminidolunayes 4CoohcukAnasi bende 2 gün sürdü toktum ben Bas donmesi tansiyon yuksekligi bas agrisi cok kotuydu yani
Mushaf TugbaYalcin57 doktor takip ediyor her ay böyle ilerliyorsa takıyor mecburi kan düşüklügüde iyi degilmiş
Mushaf e_blue_sky_a bende 12.haftadan beri ferrum şurup kullandım günde iki şişe şuan 29 haftadayım bu hafta artık vermemiz lazım damarsan dedi ama sürekli düşüktü bu aya kadar bakalım serumle destekleyince notmale döniyor dedi
cevriye35_ Banada takıldı 2 3 hafta oluyor 2 serum da bana takmıslardı çok düşüktü değerleriim simdi ilacla devam ediyoruz
feyzcvs Mushaf benim de 9 çıktı bu hafta. Ferinject aldırdı doktor dört kutu. İkisini aldım kalan ikisini de bir hafta sonra alacağım. Ferritin içiyodum onu içme artık dedi damardan alıyorum bakalım yükselecek mi
Biyologannee feyzcvs bende aynı durumdayim ikisini bir taktir dedi. Siz yaptırdınız mi? Gebelikten önce de kullanıyordum değerlerim hep çok düşük ama tek doz alıyordum. Şimdi iki doz verdi tedirgin oldum yan etki olur mu diye
mervesercandemir Cinsiyettahminidolunayes serumla hazırlayıp direk verdiler. 4 hafta sonra 1 kutu sonraki kontroldede bir kutu şeklinde alıcakmışım yine damardan serum olarak vericekler. Doğuma kadar başka türlü toparlayamayız dedi. Enabıza da not düşmüş geçen sağlık ocağındaki doktor okuyunca öğrendim doğumdan önce kan istenecektir diye