ebrarmom08 Meyvenin-annesi ben suan aksam o kaadr az yedim oysaki sakiz cignedim felan ama nafile karnm catlycak
Emele Kızlar konuyla alakası yok ama lütfen yardımcı olun bana sat göre 7+4 bebeğim ama ultrasonda 6+4 çıktı aranızda böyle bi durum yaşayan var mı çok üzülüyorum bebeğimi kaybederim diye dr dün kalp atışınıda duydu 😞
Gmzsen Emele benim de bir hafta fark var geç döllenme olmuştur dedi başka kişilerde de duydum böyle endişe etmeyin
Zeynepgrler Emele bende 7. Haftada duydum kalp atışını bana da aynısını dedi korkacak bişey yok normalmiş
Teonam Emele bende 9+3 olması lazım ama 8+5 geç döllenme oluyor bu endişe etme kalp atışı varsa kesen iyiyse sorun yok zamanla bebek yakalar ☺️
Zeynepgrler Gamzeciks bende onu kullanıyorum ne kadardır kullanıyorsun mide bulantısı yaptı mı ben bugün başladım hiç bişey yiyemedim
Gamzeciks 8. Haftaya girdik bizde. Çok şükür bulantım yok. Sürekli canım ekşi mayhoş ve ya tuzlu şeyler istiyor. Tatlı bişeyler hiç istemiyor. Göğüs hassasiyetim hamileliğimi öğrendiğimden beri vardı. 2/3gündür neredeyse yok. Normal mi acaba. Bir anda zınk diye gitti.
Adenbebek Gamzeciks bende 8 im demek bu haftada bulantı gögüs agrısı genelde gidip geliyor yani okuduklarım böyle en azından
Elfii Benimde ciğköfte cekiyor canım. Sevdiğim herseyden tiksindim. Cok az yiyorum . Bide çiğköfte :/
Gamzeciks Adenbebek hadi ya. Gereksiz panik yaptım o zaman allah korusun ya çok korkuyor insan bi zarar gelecek bebeğe diye
Gamzeciks Zeynepgrler benim bi sene olacak nerdeyse 25 mg la başlamıştık. Hamilelik olunca 50 mg a çıkardı. 4 hafta kadar oldu kullanıyorum. Aralık ortasında kontrole gideceğim tsh değerimi kontrol edecek düştü mü diye.
nilmur0 8+6 haftalığım mide bulantılarım az da olsa azaldı ama hiç süt yoğurt ceviz yemiyorum ilk duyduğumda çok yedim tiksindim. Ama bol bol meyve et balık bu tarz besinler yemeğe devam ediyorum. Sabahları portakal sıkıyorum kendime. Şu 3 ayı sağ Salim bitirsek 🥰
Gamzeciks Adenbebek karnımda balon gibi hep. Görende 5 aylık hamile sanacak o derece. İnmeyecek mi acaba hiç :D
Emele Adenbebek kese sağlıklı bebeği de gördü kalp atışı da güzel dedi 1 hafta sonra tekrar gel bakalım eğer geç döllenmeyse o zaman el ayak çıkıntılarını görmemiz lazım dedi inşallah geç döllenmedir benim adetlerim çok düzenli değil çünkü 🙏🙏