ebrarmom08 Zeynepgrler elimde degil sut meyve bunlarida tuketemiyorum cevizi yerdim bulantilardan kaynakli icim almiyo ondanda sogudum
ebrarmom08 Ecece yok canm nazar degmim bu aralar karin agrim yok sadece sag kasigimda hafif bi agri oluyo sonra hemen geciyo 🤰
Aynur55 Teonam doktoruna git hemen yada ara bende de olmuştu progestan 200 mg kullanıyorum şuan 8 haftalığım ben insAllah herşey yolundadır 😔
Teonam Aynur55 doktora gittim iğne başladık hap başladık bebek iyi gözüküyor ama resmen vücudun bebeği atmak için uğraşıyor bebek ise yaşamak için uğraşıyor dedi çok üzüldüm istirahat verdi yatıyorum umarım herşey iyi olur 🙏🏻
ebrarmom08 Meyvenin-annesi ben suan aksam o kaadr az yedim oysaki sakiz cignedim felan ama nafile karnm catlycak
Sbnmkls Belirtileri kaybolan Hamişler var mı peki 😞 6. Hafta da kontrol vardı canlanmıştı kalp atışını gördük ama duyamamıştık. Bugün 8 haftalık olduk yarın randevumuz var çok tedirginim. 1 haftadır çok az bulantı dışında bi durum yaşamadım. Böyle olan var mı kızlar 🥺
berjerdekikaolikalev Bende bişeyler yiyebiliyorum ama yedikten sonra mide bulantısı mahvediyo beni. İstiğfar olmuyor ama çok fazla tiksinmeye başladım birşeylerden. Yani cennet hurması çok yerdim şimdileri ağzıma süremiyorum:( ve kasık ağrılarım oluyor..
Bilge89 Bende 2 gundur kasıklarımda batma oluyor. Yorgunluk ve uyku hali var. Progestan içiyordum çok bulantı yapmıştı drum fitil olarak dedi şimdi bulantı yok gibi. Bulantı olmayınca rahat yemek yiyebiliyorum ama az miktarda.
Adenbebek Bilge89 bende bu ara pek yok baslarda oluyordu yanlız hapşırınca ani hareket yapınca kasıklarıma kramp gırıyor bu oluyormu sizde ?