nurcakar03 Biranneikibebek_ gittikçe yukarıya çıkar tekmeler 😄bende o haftalarda öyleydi şimdi her tarafta
Biranneikibebek_ Tatar59 evet genelde bünye ile alakalı diyorlar ama çoğunlukta kasıkta diye cevapladı bilemiyor insan tabi
Arzuanne Biranneikibebek_ netleşmeyince tabi bir umut tutar mı diye ben de erkek dedi ama sonra kız demesin diye dua ediyorum alıştık çünkü erkeğe
Biranneikibebek_ Arzuanne yok öyle değilim farkı yok ama merak ediyorum çıkıntı var deyince çevremde de herkes erkek diyor birde ilkinden çok farklı olunca buraya sormak istedim bakalım haftaya öğreniriz inş.
Enas2365 Biranneikibebek_ 17 haftalığım karnım bence aşağıda merdiven çıkarken garip oluyor karnıma geliyor bacağım
Filizsz Biranneikibebek_ benim kasıklarımn ageisi yeni gecti 3 ayima gridim her dk tuvaletten cikamkyorm 🥲
azragonul Biranneikibebek_ aynen bende temizlik yaptigm zamanlar cok o baskiyi hissedyorum Rabbim saglikla. Kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Biranneikibebek_ Merhaba arkadaşlar bugün öğrendim cinsiyeti kızım oluyor 😀 tüm hurafeleri yine yıktık 😉