Biranneikibebek_ Gamze4127 erkek mi peki ve kaç haftalıksınız doğuma yakın aşağı iniyor göbek bebek kanala yerleştiğinde
Biranneikibebek_ WiseMom 🫢Aaaa ilk defa duydum sizde tuttu mu yani çok ilginç bakalım haftaya netleşir bizimki de detaylıya gireceğim
WiseMom Biranneikibebek_ evet tuttu ben hep kız sandım açıkçası, saydıklarımdan başka kız belirtileri de vardı mesela sivilceye kız derler, çok gergindim, çok bulantım oldu ilaç kullandım filan… Ama fetaldna ile erkek olduğunu öğrendim mesajla😜
azragonul Biranneikibebek_ aynen bende temizlik yaptigm zamanlar cok o baskiyi hissedyorum Rabbim saglikla. Kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Songul-12 Kızlar erkek gebeliğinde Migde bulantısı çok oluyormu 15 haftalık hamileyim cinsiyeti öğrenmek daha
Biranneikibebek_ Songul-12 benim en son gittiğimde çıkıntı var dedi ama emin olamadı doktor kızımda hiç bulantı yaşamadım ama bunda ilk üç ay çok kötüydüm kilo dahi almadım düşünün
Biranneikibebek_ Cevap veren herkese çok teşekkür ederim bakalım haftaya netleşecek cinsiyet eğer erkekse erkek çoçuk kasıkta olur teorisi kesinlikle doğru olur diyeceğim 😀
Filizsz Biranneikibebek_ benim kasıklarımn ageisi yeni gecti 3 ayima gridim her dk tuvaletten cikamkyorm 🥲
Songul-12 Biranneikibebek_ bende öyleyim şuan kilo almadım erkek geçiyor gönlümden rabbim takibiki hayırlısını versin
happyson Biranneikibebek_ Olabilir genital Bölgemde de kemik ağrısı vardı 12 hafta ve sonrasında devam etti doktoruma enfeksiyon vs yok bir sorun gözükmüyor dedi. Kızımda o çatı ağrısını 35. Haftadan sonra yaşamıştım mesela 😀 erkek bebiş daha sancılı geçiyor nedense
duriskonunannesi Biranneikibebek_ bende tutani olmadı ,kızımda çok kusuyordum ,şimdi ikinci gebelik hiç kusmadim sadece bulantı var kızım olacak yine ,sanırım her gebelik kendine özgü,sizde tutan olursa yazarsınız 😁
nurcakar03 Biranneikibebek_ göbeğim aşağıda benimde haraketlerini ilk zamanlar aşağıda hissederdim şimdi karnımın her yerinde 25+3 😄
Biranneikibebek_ Tatar59 evet genelde bünye ile alakalı diyorlar ama çoğunlukta kasıkta diye cevapladı bilemiyor insan tabi