Sewo Mmerwe 22 den sonra yengeç zaten aynen ikizler olmamaması için geç olsalar ama benim 13 haziran tam ortası koyu ikizler😅
Mmerwe Sewo kaynimda görümcemde ikizler aman diyordum şansıma ucu ucuna, rahim ağzı dikişi olcak bende erken Doğum riskim ne derece olur bilmiyorum neden korktuysam basıma geliyor aman allahım 😔
Berkaytuana Bilgeferhat amin canım cumlemizinkini 😍 %95 kız dedi doktorum ama bu ay ki kontrol de kesinleşir galiba 😇
Bilgeferhat Berkaytuana bana da devlette %90 erkek dedi kendi doktoruma gittim oda erkek dedi ama önümüzdeki ay net söyleriz dedi 😊
Zuhales Bilgeferhat benimde 13+3 9 haziran dediler, doğum günüm ise 8 haziran. Bende ikizler burcuyum hiç ikizler olsn istemezdm ama böyle denk geldi🙂
Bilgeferhat Zuhales belki annesine sürpriz yapar 8 haziranda doğar benim babamla aynı gün Doğum günüm diyor en güzel hediyem çünkü 9 sene olmamış annemlerin çocukları ben 9. Senelerinde dünyaya gelmişim babamın doğduğu gün senin meleğinde belki sana hediye olur 😊
omerhalis Sewo oyle diyolar ama herkesin cocuklari farklidir ikizler asi bi burc oglak oglum 13 yasinda buyuk o oda oglak yonetici nasip canim saglikli olsunlarda gerisi iyi olur ins hepimiz icin
Yesim_Ercan Mmerwe benimde rahim agzima dikis atilicak erken dogum olmasin diye rahim agzi yetmezligin var dedi doktor
Mmerwe Yesim_Ercan cok geçmiş olsun bana da ayni sebeple yapılacak 15 haftalık bebeğimi kaybettim cünkü ilk gebeliğimde normal doğurdum sebepsiz bir şikayetim yokken bunda da böyle bir sebepten ötürü önlem amaçlı haftaya serklaj yapılacak hepimize Allah yardım etsin 🙏🏻 Sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucagimiza alalım inşallah 🙏🏻🍀👼🏻
gamzedeniztokak benimkide 19 haziran ama benim bebegim uc gun geriden geliyor basina gelen varmi boyle
Zuhales Ya bi sorum olacak kızlar ben hiç kilo almadım, başta da 59 kiloydum şimdi de.. Sizler aldınız mı?
Bilgeferhat Zuhales bende almadım canım hala hamile kaldığım kilodayım 55 ama bebeğin kilosu gelişimi gayet iyiymiş bebek iyiyse korkma
Zuhales Bilgeferhat İyiymiş çok şükür. Ya birbirimizi instagram da eklesek mi ? av.zuhalklnc kullanıcı adım
Yesim_Ercan Mmerwe sagolun sanada gecmis olsun bende 28 haftalik bebegimi kaybettim bebegim tersti normal dogum yaptim bnde iste pazar gidicem bakiyim doktor ne diyo gerekiyosa hic dusunmeden hatta gerekmese bile dikis atin diycem