• Gebelik
  • İlk gebelikte hareketleri hangi hafta ?

Jale155 bende 20+1 deyim suan 3-4 gündür hissediyorum ama bağırsak hareketi gibi değil baya kafası bi yanda ayakları bi yanda dokununca o şişliği yuvarlaklığı hissediyorum bazen

21.haftadayım yaklaşık 2 haftadır göbek deliğime dayanan sertlik vardı detaylı ultrasonda da aynı şeyi yaşadım, doktor poposunu dayıyor dedi 🫣 en net hissettiğim hep bu oluyordu. Şimdi yavaş yavaş kıpırdanmalar da artık hissediliyor ama tekme gibi değil de dönme hareket etme gibi hissettiriyor 😍

Jale155 detaylı ultrasona girdiniz mi? Orada hareketlerini görüp, aynı zamanda hissedince artık ne olduğunu daha rahat idrak ediyoruz sanırım 😄 detaylıdan önce o hareketlerin bebeğe ait olduğunu düşünmüyordum hiç 🥲

eğer bebeğin makat gelişli ise hareketler geç hissedilirmiş doktorum öyle söylemişti ben 22 den sonra çok net hissetmeye başladım

Jale155 benimde ilk gebeliğim bende 20. Haftamda hissettim küçük bir tekme.

Jale155 17 de hissettim tık tık bişey atıyor gibiydi büyüdükçe hıçkırık olduğunu anladım doğana kadar hıçkırık tutardı ara Ara bebeğimi 😄

Jale155 ilk gebelikte 16 haftada hissettim ben baya zayıfım ama onun etkisi ile o kadar erken olduğunu düşünüyorum doktorumda öyle söylemişti ilerleyen haftalarda daha sert hissedersin zayıflıktan dolayı demişti

zekpare yok yarin giricem.bi kac kez bagirsak haraketi gibj biseyler hissettim sonra bisey hissedemedim bi sürü sey kurmaya basladim kafamda

Jale155 17 de hissetiim ben ama benim bebiş aşırı hareketli şuan doğdu halen öyle kıpır kıpır