Misslav1inia 33+2 açılmam var sancım 10 dakkada bir suyum geldi dün sabah 5te doktor 3 gün somra nöbetim var ozaman alıcam doğuma diyor sancım var duramıyorum yüğzmün feri gitti ya birde suni sancıyla dpgurtucakmış
AleynaResul Misslav1inia sancın varsa neden suni sancı vericekmiş kendi sancın varken bunu yapması normal mi
Aybarssmom_ Kafayı mı yemiş o, hem suyun gelmiş hem de kendi sancın 10 dakikada bir bi an önce hastaneye gitmen gerek
mommyily Misslav1inia devlet hastanesine mi gittiniz bence normal bir durum değil bu hem açılmanız var hem suyunuz gelmiş hem sancınız var 3 gün neden bekleyeceksiniz anlamadım
Misslav1inia mommyily yaşıö küçük dinlemiyor muane em son dün etti alttan dünden bu yana açılmam varmı bakmadı bile koskaca kadım doguö hastanesinde 2 kere nst bagladılar ama alttan muaneyr gelimce çat çat yapıyo suyum geliyor ultrasom bakmadı çok kötüyüm
Gulsahim Misslav1inia beklemeyin hemen acil mudehale etsinler benimde başıma geldi haftam yüksekti ama suyum bitmişti tamamen direk sezeryanla almislardi…
ikotrtn Misslav1inia en yakın acile gidin o nasıl bir doktor suyunuz gelmiş bebeğin alınması lazım mikrop kapar
Misslav1inia ikotrtn yatıyorum hastanede şuan nöebeti cumartesi diye cumartesi alırız dedi suni sancıyla dedi ama zaten şuandada sancım var demeye kalmadam gitti odadan
monarosamommy Misslav1inia Canım suyun gelmiş acılman var 10 dakikada bir sancında var ama doktor 3 gün sonra alıcam doğuma diyor. Ne yedi bu doktor ..? neyin cesareti.? bu anlamadım. Bence başka hastaneye git acile vs. ALLAH korusun tehlikeye atıyor resmen seni bebeğini
gzl_2320 Misslav1inia nasıl ya sancınız var suyunuz gelmiş nasıl doğuma almaz saçmalık. Mikrop kapar bebek suyunuz gelmiş sancınız da düzenli geliyor başka doktora gidin bu ne ihmalsizlik
Misslav1inia gzl_2320 yaşım küçük umursamıyor dinlemiyor nöbetim cumartesi cumartesi alıcam doguma diyor açılmam var suyum geldi alması lazım değilmi!
nefessmommm Misslav1inia canım o doktora bir daha gitme sen o sünepe nasıl dpktor olmuş Allah aşkına acile git ya da başka bir doktora git kız memelektte doktor kıtlığı mı var bi o mu kaldı
Ozge230806 Misslav1inia başka doktor iste canım Benimde oğlumda suyum gelmişti Suni sancı almak zorunda kaldım çocuk mikrop kapicak diye Ama o gün içinde doğum olmak zorunda bekletemez bu şekilde
ikotrtn Misslav1inia nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar acil sezeryanla alsalar ya bebeği risk oluşmadan
Azize64 Misslav1inia burda sorman hata canım hemen acile gitmen gerek doğumun başlamış neyi bekleyeceksin daha kendini de bebeği de tehlikeye atma