elifsen Hanımlar, hamileyken yemesi zararlı, riskli olan yiyecek, içecekler neler? Ya da sağlıksız olduğunu düşündükleriniz neler?
dilekdilan elifsen merhaba canim Maydanoz ciger sakatat olan hersey islenmis urunler sucuk salam sosis gibi ananas hurma bunlari tuketme
Dogan-ca29 elifsen çiğ ve az pişmiş yumurta, az pişmiş et, önceden ısıl işlem görmüş paketli gıdalar pastörize edilmemiş süt ve süt ürünleri
Dogan-ca29 elifsen alkol ve türevleri,kafein tüketimine de dikkat etmeniz gerekiyor 😇 ayrıca hamileliğinizin daha en başında beyaz ekmek ve bisküvi tarzı gıdaların tüketimini sınırlandırırsanız genetik olmayan gebelik şekeri riskini en aza indirmiş olursunuz 🥰
inci_mom2 dilekdilan ilk gebeliğimde 9 ay boyunca hurma yedim 39+3 de doğuldu kızım. Bence hiç bir etkisi yok
SusamTanecigi elifsen hazır çiğ köfte yada etli olan az pişmiş yumurta et tavuk gibi şeyler sakatat midye salam sosis gibi şeyler ama bence sakatat abartmadan yenilebilir bazı meyve sebzeler de öyle abartmadan bildiğim kadari ile ıhlamur nane limon dışında bitki çayları içilmeyen onlarda günlük bir iki fincan olmalı
mombarbie_ Tugcegurdal_ temiz yaptigina inandığınız güvenilir yerlerde yenilebilir onun dışında sakıncalı
Mummumlilo Ben herşeyi yedim ama midye ve kokoreç hariç bide etin iyi pişmiş olmasına dikkat ettim dışardan salata yemedim çünkü iyi yıkanmış mı bilemediğinden kendim sirkeli yıkayıp yedim bu kadar ne çok yedim ne az normalde nasılsa öyle de devam ettim sayılır aslında 12 kg falan aldım normal yani doğum bekliyorum inşallah 🙏
dilekdilan Senatr aynen canim erken dogum dusuk riskini cogaltiyor Allah korusun. Hamileligin sonunda özellikle tuketiliyor doguma yardimci olsun diye hurma da oyle
ikotrtn elifsen ben hazır gıda fast food şarküteri ürünleri gazlı içecekler bitki çaylarından uzak durdum ama benim doktorum hafta da bir ciğer yememi önerdiği için yedim
Berraeva inci_mom2 Bütün hurmalar için geçerli değil bu aslında çoğu kişi bunu atlıyor. Acve hurması doğumu tetikliyo
fizikcianne elifsen midye, kokoreç, dip balıkları, karides, sakatat, ciğer. Sucuk salam sosis. Etli çiğköfte Yasak. Hurma erken doğumu tetikler Maydanozda düşük tehlikesi yaratır