Bramasole Ezgicee ya hem sıcak hem tuvalet hem mide yanması hem gece acıkması hepsi birleşince uyunmuyor😅
Mavigozunannesi Pamukprenses34 ben 30 haftaligim gece zor uyuyorum ama gündüz sürekli enerjisiz ve uyku modundayim üstelik 2 cocukla ikisi de okula başladı biri 1. Sınıf biri anaokulu off çok zor
Pamukprenses34 Mavigozunannesi vuuuv hemde ne zor döneme denk gelmisiniz siz Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah
Sedaaa2 Pamukprenses34 tek değilmişim buna sevindim uykusuzluktan gözlerim kapanıyor dalamıyorum kaburgalarım batıyor ediyor benim son 14 darası sana olsun inşallah tez zamanda kavuşmak
melekmommm Pamukprenses34 bugün aynı böyleyim bu haftalar böyle mi oluyor ya 🥴 başım ağırıyor uykusuzluktan kendimi ordan oraya atıyorum sağa yatsam sağ bacağım sola yatsam sol bacağım kramplar ağrılar. Allah yardımcımız olaun
Pamukprenses34 melekmommm Amin cnm.aynen bende öyle bi ara aglicaktim sinirden gözlerim açılmıyor uykudan ama yok yatış yapamıyorum
Nnoktaa Pamukprenses34 her türlüsü zor. Nihayetinde hamilelik demek vücudun hayatın değişmesi demek. Sıkacaz dişimizi biraz 😂
Pamukprenses34 Nnoktaa sağlam dış kalmadı 🤣🤣🤣 aynen sağlıcakla kavuşalım sonra rahat rahat yaticam inşallah 🥰🤣
Eminegksln Pamukprenses34 ben 17 haftaligim bnmde sadece gece uykum var 7 de gözüm açılıo birdaha uyuyamiom
bdenerigokce Pamukprenses34 şimdi acile gittim, daha kan gelmediğini söyledim normal kanıma bakıldı, kanama alanı yok dedi büyük ihtimal kabızken zorladın ondan oldu dedi. 2 tane krem verdi. Alttan bakmadı
Demir1dnz Pamukprenses34 ayy bende 32 haftalık oldum uyuyamıyorum huzursuz bacak sendromu başladı kaç aydır 3 5 saat anca kafayı yicm kafamı yastığa koyar koymaz uyumayı özledim Allah yardımcımız olsun