Pamukprenses34 3 de yattım şimdi uyandım çok uykum var ama yok yatamıyorum Allahım yardımcımız olsun ya çok zor uykusuzluk 😭😭😭35 haftaligim
Nnoktaa Pamukprenses34 gud mornik cınım dün çok ayakta kaldım diye kuyruk sokumu ağrım vardı gece 2 de sızıp kalmışım kalktım iş için hazırlanıyorum. Uyuyamasan da yat bacım benim yerime de yat 🥹
alparslangur Pamukprenses34 sizin yine iyi ben 11 gibi uyudum 4te uyandım daha da uyuyamadım. Bütün günüm sersem geçicek belli oldu🥱
Pamukprenses34 Nnoktaa sen çalışıyorsun bide aslında çalışmak mı iyi ewde olmak mı bilemedim ewde olduğumuz için mi bu çilekeş çekiyoruz acaba yatamıyorum ki belim ağrıyor rahat hareketlerim yok hiç
Beyzasyl Pamukprenses34 benimde 35 haftalık karın ağrısından uyuyamıyorum yarım saatte bir geliyor 🥺🥺🥺
Pamukprenses34 Melike_02 bebeğin hareketleri oluyor uyandırıyor sağ yatsam solum ağrıyor sol yatsam sağ ağrıyor sırt üstü yatamıyorum kaşıkla ağrı oluyor yatış şeklim hiç yok
Egeminannesi Pamukprenses34 bende aynıyım cnm 18 aylık oğlum var kalktı 6da kaç saat uyudum bilmem iki saat uykuyla akşam ediyorum,🥴🥴🥴
Bramasole Pamukprenses34 37+4 teyim. kedim uyandırdı oyun oynamak için şimdi gitti kendi uyudu ben uyandığımla kaldım🥲
Ezgicee Bramasole merhaba bende 37+4 bütün gece uyanıp uyuyorum birden dalıyorum uykum gelmediyse de şansıma artık 🙈
_kirazcicegi_ Pamukprenses34 Ben de yaklaşık bir buçuk aydır bu durumdayım🥲 her gece istisnasız uyanıyorum saat üç dört gibi sonra sabaha kadar uyuyamıyorum bi sağa dönüyorum bi sola dönüyorum 😅
Anneoluyorumbb _kirazcicegi_ kaç haftalıksınız bende öyle çok yoruldum sürekli uyanık olmaktan dinlenememekten
Bramasole Ezgicee ya hem sıcak hem tuvalet hem mide yanması hem gece acıkması hepsi birleşince uyunmuyor😅
bdenerigokce Pamukprenses34 şimdi acile gittim, daha kan gelmediğini söyledim normal kanıma bakıldı, kanama alanı yok dedi büyük ihtimal kabızken zorladın ondan oldu dedi. 2 tane krem verdi. Alttan bakmadı
Nnoktaa Pamukprenses34 her türlüsü zor. Nihayetinde hamilelik demek vücudun hayatın değişmesi demek. Sıkacaz dişimizi biraz 😂