sukran0046 Pamuk agzı üstü yatmayı,abur cubur kola,pantolonlarımı giymeyi,sınırsız hareket etmeyi,bulantısız yemek yemeyi en cok yemeyi özledim bisey yiyemiyorum bulantıdan simdilik aklıma gelen bu kadar
ErhanKubra Pamuk göbekten sarılamıyoruz ki bi de erken doğum tehlikem var ve yalnızım diye annemde kalıyorum ☺️
December Pamuk şekerim olmamasına rağmen tatlıyı ve dondurmayi bile yasakladı. Bu yaz hic dondurma yiyemedim bak onu da özledim inşallah Aralık ayından sonra ilk işim dondurma yemek olacak 😁 benim mide problemim var canım o yuzden kola ve cips tuketemiyorum şu an. Midem sorun cikarmasa ben de yerdim umursamadan. Bu tamamen benden kaynaklı bi problem.
December Pamuk ben de nexium kullanıyorum bende de reflü var 6 aydır perişanım. Normalde bu kadar ağır reflüm yok ama hamilelik tetikledi. Geçecek inşallah 🙏
Sedamert03 Pamuk yüz üstü ve sırt üstü uyumayı , belimi eşime çatır çatır kütletmeyi 😁 noodle yemeyi ve sigara içmeyi 😁
Kuzuluanne Pamuk Kesinlikle sigara kahve ve eşlikçi ile sohbeti 😂 Yiyerek kilo almamayı Dinç olmayı (gece uykusunun yeterli olması gibi) Yatakta rahat dönebilmeyi Kıyafetlerimi giymeyi Epilasyona gitmeyi 😆 Sapasağlam olan midemi Sarhoş olmayı Dışarda çişim gelmeden rahatça gezmeyi ve daha bi sürü vardır özlediğim şey ama aklıma gelenler bunlar
livasmomm seymasbal dr bana günde 2 fincan icebilirsin kahve dedi ben ilk kizimda da ictim masallahi var simdi de 4 aylik hamileyim gunde 1-2 fincan iciyorum