merwengin Pamuk Gece 1 2 ye kadar oturmayı, deliksiz ve sırt üstü uyumayı ve en önemlisi yumurtayı az pişmiş yapıp ekmek banmayı 😂😂
Pamuk December Ben kola cips çiğ köfte hepsini yiyip içiyorum. Doktor sanki sebze meyve çok mu sağlıklı hormon dedi.Abartma yapmadan istediğini ye hasta değil hamilesin dedi.
Figenatlgn Pamuk bende kısıtlamıyorum kendimi sağlıksız hazır gıdalara karşı. Doktorumda abartmadan canının istediğini ye dedi.Ama benim midemi rahatsız ediyor çikolata cips vs o yüzden yemiyorum.
December Pamuk şekerim olmamasına rağmen tatlıyı ve dondurmayi bile yasakladı. Bu yaz hic dondurma yiyemedim bak onu da özledim inşallah Aralık ayından sonra ilk işim dondurma yemek olacak 😁 benim mide problemim var canım o yuzden kola ve cips tuketemiyorum şu an. Midem sorun cikarmasa ben de yerdim umursamadan. Bu tamamen benden kaynaklı bi problem.
mugeb123 Pamuk yüz üstü yatmak, kokoreç, midye, kola, sınırsız kahve, sigara vs vs daha gider böyle de 😂😂
000 Pamuk hamile olmadan önceki kıyafetlerimi giyebilmeyi zayıf halimi hiç alışamadım göbekli halime 🤦♀️ rahat rahat uyumayı ve yüz üstü yatmayı ben hep öyle yatardım uyku şeklim bozulduğu için uyuyamıyorum geceleri uyanıyorum rahat hareket edebilmeyi çok özledim
Misal26 Sigara kahve kokoreç cips yemegi düşünmeden yeme içme eylenme en önemlisi eski enerjimi hemen yoruluyorum