OnlyBaby Google books kısmına gir, orada temel kavramlarının İngilizcesini yaz, içerisinde geçen paragraflar önüne düşecek. Üstü sarı çizgili şekilde. En azından o paragrafları Türkçeye çevirip kaynak olarak ekleyebilirsin. (Allah affetsin, dili çok iyi olmayan herkes yabancı kaynak göstermek için böyle yapar)
Alanda yazılmış tezleri bul, onun kaynakçasındaki kitapları edin, 1. Elden kaynaktan atıf yapmış olursun. Özellikle doktora tezleri bu alanda çok daha bilgi doludur. Gazete ve dergi taraması yap. Borsa İstanbul çalışıyorsun, git kendi arşivleri vardır orada tarama yap. Bir de toplam 4 bölüm yaz uzatma fazla 90 sayfa yeterli yüksek için. 1. Bölümü uzun tut. 🙃 Teorik kısmın varsa bol bol teori… Sizin bir de ispatlarınız oluyor sona güzel şemalar vs. İcomep var her sene düzenleniyor iktisat ve siyaset kongresi, takip et. Her sene orada makale sunumu yaparım çok büyük iktisatçılar geliyor. Onlarla görüşüp yardım alabilirsin. Çok yakın arkadaşım iktisat tarihinde dr öğretim görevlisi, sizin alan çok ağır oradan biliyorum. İnşallah hemen biter, hemen doktoraya geçersin.