Sssssbvxx bende utanmıştım 2 tane erkek vardı gerisi bayandı sürekli alt kisimlara dohru giderken ben hep şey siz ikiniz erkek olanlar az gelin bişey diyicem diyip hep çağırıp saçma sapan soru sormuştum sonra ben sallanmaya başladım dedim napiyorsunuz batikonliyoruz dediler sonra bir anda ağlama sessi geldi o arada oğlum doğmuş doktorun geldiğini anlamadım oğlumu görünce o başımda tuttuğum iki erkek bile umuruma gelmedi düşünün gitmişler sezeryan dikisini onlar yapmış bide umuruma gelmemişti yani bebeği görünce dünyanız duruyor 🥰 ( bide ben ayak ucumda baska bayan var onu doğurtuyoruz dedilerdi meğersem odada tek ben misim iyi dalga olduydu benim değil demiştim hatta ama takı gamzesini görünce anladım benim olduğunu kolundaki doğum lekesi den sonra inanmıştım benimmis dediydim değişik dogumdu )🤣 ondan sonra sevdiğim yanıma koyduklarinda o an ooptuydum) ama şimdi kızım olucak ve bayiltimak istiyorum aksilikler yaşamıştım belden olanda ondan dolayı bayılmak uyandığımda acı çekmek istedim