• Öneri
  • Kocanızı ne diye kaydettiniz acaba

anapanda12 Sevgiliyle Sarı Güneş diye kayıtlıydı, sonra Evim Sensin filminden dolayı Evim diye kaydetmiştim, şimdi Can Parçam diye kayıtlı, büyük kızım da Can Kuşum 🥰 ben de eşimde Kara Mamba diye kayıtlıyım 🤦🤦

anapanda12 ahahaa ben eşimle tanıştığımda animelerden bu denli haberim oldu. Onun dışında da izleyen biri değildim yabancı dizi izlerdim şimdi eşimle anime izliyoruz. Bilmeyen ve çocuk gibi gören o kadar çok insan var ki

ismi ve yaninda kalp ❤️😂 ben de onda karicigim❤️ diye kayitliyim

Youngmotherr aaa AA yaparken yardım ediyor bazıları sadece çok da şeetmemek lazım djdjd biraz daha büyüyünce baba demeyi öğret baba diye ağlasın at üstüne seni istiyor diye sonra işlerini hallet 😅

anapanda12 ❣️KALBİMİN TEK SAHİBİ ❣️Diye kayıtlı 7 senedir bende onda 🤍HAYATIM 🤍Olarak kayıtlıyım🧿🤭

🌎’m
    İsmi m harfiyle başlıyor ☺️
    Oda beni hevala jiyanamın diye kayt etmiş😁
    Türkçesi hayat arkadaşım😍

anapanda12 Can Kamaram. ( Acz kitabında bir şiirden etkilenerek öyle yapmıştım.
    Denizciler dalgadan kurtulmak için kamaralarina saklanirmis bende canım sıkıldığında ya da ruhum daraldığında önce Allah’a sonra eşime sığınıyorum çünkü o beni sebeklik yaparak mutlu ediyor 🥰

anapanda12 başka biri baktığında kocanın numarası oldugunu anlaybilecegi bisey yaz dünyanin binbir turlu hali var

anapanda12 kocaam💑❤️ şeklinde kayıtlı aramız iyiyse 😂😂tartisinca hemen silip adını soyadını yazarım . Halbuki eşim görmez bile terapi gibi gelir ama bu durum bana 😁😁 ben de ona “🥰❤️💞😘😘” aha böyle sevgi dolu emojilerle kayitliyim . Sevgililikten beri .