• Öneri
  • Kocanızı ne diye kaydettiniz acaba

anapanda12 6.7 senedir İYİKİMMM❣️diye kayıtlı sevgiliyken öyle kaydetmiştim hiç değiştirmedim 🤭

NisaSevgili ay çok sevindim çevremde izleyen tek ben ve bi arkadaşım var Instagram’da ve tktokta çıkan videoları bi tek ona atabiliyorum sayımız o kadar az ki çoğalmalıyız 😅 bu arada Boruton sağlıkla gelsin

CANIM EŞİM 💙🍀 böyle kayıtlı bende onda öyle kayıtlıyım ☺️☺️

anapanda12 amin inşallah hepimizinki sağlıkla gelir.. Evet gerçekten izleyenler çok az bi bilseler ama.. Türk dizisi izlemiyorum onlar daha güzel geliyor bana

mirayandme bende aynısını yaptım sayılır😅 nişanlandık evlendik Esmer yarim diye kayıt ettim. Eşim çok Esmerdir. Evlendikten 7 ay sonraydı sanırım kötü sıkı bir kavga ettik. Eşimin adı Kürşad herkesi uyarır sonu t değil d ile yazacaksınız diye. Ben Kürşat diye kaydettim. Gördü şok hem isim hem t ile kaydetmişim diye. 😅 Dedim sen istedin. Bir kaç ay sonra t yi d yaptım. Hala bekliyor Esmer yarim yapmamı

NisaSevgili evet bende türk dizlerini çok çok nadir izlerim evde TV de yok zaten izlememek için aldırmadım telefondan anime izlerim narutoyla ben 2013te tanıştım işte geçen sene yeniden başladım izlemeye çünkü yeni bölümleri gelmiş seri tamamlanmıştı şimdi bitince boşluğa düşüp borutoya başladım bu bitince tekrar Naruto ya başlicam sıkılmadan izlerim ömrüm boyunca çok güzel çünkü

Beggg kocam hep Koreli olsun istedim Rizeli buldum cjjxj ee birazda çekiklik var gibi ailemde anlamasın diye öyle kaydettim öyle kaldı o da beni Korece kaydetmişti sonradan geçen gün arapça elif yapıp yanına kalp koymuş şok oldum 😅