yeninesilanne-99 39+2 olduk, 2 cm açılmam var ve nişanımda geliyor ama yavrum gelmiyo üzülmeye başladım. Ne yapmam lazım?
kadertugrul7 yeninesilanne-99 sicak suya oturun belirli aralikla en az yarim saat durun suda ama hafif etinizi yaksin tüm kaslar rahim gevsesin hatta surerseniz vicks alip sürün kasiklariniza belinize öyle oturun suya hizlandiriyor açılmayı bende yapicam isilik döktü vucudum sicaktan fazla sicak suya giremiyorum ilik suyla idare ediyorum
Egeminannesi yeninesilanne-99 benimde hiç sancım yoktu ilk de ama suyum bitmişti olduğum yerde Dr da yoktu ters gelisli oldu sezeryan olmuştu
yeninesilanne-99 Egeminannesi Ya çok şükür bebek tamamen yerleşmiş doktor bu hafta olur doğumun dedi ama hiç sancım yok acaba bu şekilde de doğum başlıyor mu
Rmysnrrr 39+4’deyim ne açılmam ve ne sancım, doktorum 41’in sonuna kadar bekleyeceğiz dedi. Çok stres oluyorum merdiven inip çıkıyorum herşeu yapıyorum, dua edin nolur bende alayım sancım gelsin diye sabah akşam dua ediyorum
yeninesilanne-99 Rmysnrrr İnşallah sağ salim kucağımıza alırız artık bende üzülmeye başladım stres yapıyorum
Churcill yeninesilanne-99 doktorum 3 4 güne doğum olur demişti ben ertesi gün doğum yaptım. Kişiye göre değişir tabi sancılarınız ne durumda
kadertugrul7 yeninesilanne-99 o konuda bişey diyemem bizimkiler hep bu şekilde yaptı doğumları bı sıkıntı olmadi ama tabi riske atmak istemiyorsaniz sade suya oturabilirsiniz vicksde kas gevsetici özelliğinden dolayı sürüyorlardi
yeninesilanne-99 ayseeeeeeee evet çatı muayenem vardı onun için gitmişim doktor 2 cm açılmam var dedi ama hiç sancım yoktu halada yok
ayseeeeeeee yeninesilanne-99 tez zamanda sağlıkla kavuşursunuz inşallah bende de sancılar var ama hiç açılma yok nstde de sancı gozukmuyor 🙈
zeyneprana81 Bende 38+5 2 cm acikligim var kasilmalarim oliyo hagif sancim var umarim biran once olur
Churcill yeninesilanne-99 benim doğuma 3 4 gün kala yaptıklarım hurma yiyip merdiven inip çıkmaktı. Etki etti mi bilmiyorum ama o 3 4 gün için denemekten zarar gelmez.