Semas Busramnida bu arada baran ismi çok güzel ben çok seviyorum ama eşim istemediği icin ertelemek zorunda kaldım mecbur
Maya311214 Semas arkadaşım vardı benim nur menekşe yıldız( turan soyadı) tuhaftır nur menekşe yıldız diye sesleniyorduk gerçekten :)
Nurseven Maya311214 benim eski işyerimde bir çocuğun ismi yunus emre çağatay mert ti soyadı yanlış hatırlamıyorsam aydın dı şaka gibi eşimin teyzesnin oğlunun adı da mustafa ömer asaf benim 13haftam ama vinsiyet belli değil isim bulamadım henüz
Busramnida Maya311214 İşte korkum var bu konuda ama nasip bi doğsunda 🤗 öyle öğretiriz inşallah ailelerimize tabi herkese saygım sonsuz bu konuda ☺️
Semas Busramnida canım biz birde 29 haftalığa kadar kız biliyorduk sonra doktor erkek diyince isim bulamaz olduk şimdi oldum 36 haftalık düşün daha isim Yok 🤷♀️ Kız olursa Sena ismi çok hoşuma gidiyordu bir arkadasım koymuştu kızına 😍
Aysenurtsr Esma2424 esim onceden Zeyd istiyordu, ama bana cok agir geldigi icin vazgectik. Zeyd Emir olacakti 😊 suan 4 aylik olucak oglum adi Emir Yakup 🤗
tugba_kck_1987 Benim bebişler ikiz 13 sene sonra tüp bebekle oldu. Umrede hamza ismi surur etti kalbime yıllar öncesi geçen hafta birinin erkek birinin kız olduğunu öğrenince dedim HAMZA olsun. Eşimde rüyasında ELİF ismini görmüş onuda ben koyayım dedi bende kabul ettim. Hayırlısi olsun bakalım cinsiyetler değişmezse eğer HAMZA VE ELİF düşünüyoruz
Busramnida tugba_kck_1987 Ne güzel ya Maşallah 🤗 Rüyanda görmen vesile olmuş demek ki canım Hayırlısı olsun inşallah İkiside güzel isimler 🥰😘