Busramnida Hamiş anneler değişik Kız-Erkek ismi önere bilir misiniz? Bizlere de fikir olsun. 🤗👼🏻🥰 Benim Fikrim Kız olursa: Yüsra Bade Erkek olursa: Baran Zeyd hayırlısı inşallah 😍😘
nursena Busramnida cinsiyetimizi bilmeden önce erkek olursa Baran yada Devrim koyacaktık ama kıxımız olucak Zilan Mira koyucaz inşallah 😊💕
Selma067 Busramnida Kız olursa Selen Erkek olursa Yağız Selim diye düşünmüştük Doktorumuz erkek dedi Yağız Selim geliyor 💙🤰🏻
Busramnida Ceylinimm Eşimle ikimiz de öyle karar kıldık geçerli bi nedeni yok açıkcası ☺️ Aslında koyma konusunda çok kararsızdım çünkü çok nadir insanlardan iki ismi kullanması ve seslenmesi bilemiycem 🤗
HandeAnne Ceylinimm Maya311214 benim 2 ismim var birini sevmiyorum diğerini tek kullanıyorum gereksiz deyip geçmeyin 😁
Sewal Busramnida kız olursa duha koyacam demiştim ama oğlum oluyor o yüzden erim uras koyacağız hayırlıysıyla 😌
emel16 Busramnida söylerken hoş olunca ve kulağa güzel gelince iki isim birlikte de kullanılabiliyor. Bir akrabamızın kızının adı Duru Nida iki isimle çağırıyorlar.
Aysenurtsr Esma2424 esim onceden Zeyd istiyordu, ama bana cok agir geldigi icin vazgectik. Zeyd Emir olacakti 😊 suan 4 aylik olucak oglum adi Emir Yakup 🤗
Maya311214 Busramnida kesinlikle haklısın, ikisiyle de hitap edilecekse tamam ama iki isim koyup sadece biriyle hitap ediliyorsa gereksiz yani
emel16 Busramnida bende iki isimciyim canım☺️ Erkek olurda ikinci adı Alp ama ilk ismine hala karar veremedik. Kız olursa da ilk ismi Zeynep ama ikinciye daha karar veremedik☺️
Semas Busramnida bu arada baran ismi çok güzel ben çok seviyorum ama eşim istemediği icin ertelemek zorunda kaldım mecbur
Semas Maya311214 bende iki isme çok karşıyım sanki iki kişilik doğuruyormuş gibi 🤭 birde zaten tek isimle hitap ediliyor değişik buluyorum bu durumu yakında üç isim de konulur 😂👌
Busramnida Maya311214 İşte korkum var bu konuda ama nasip bi doğsunda 🤗 öyle öğretiriz inşallah ailelerimize tabi herkese saygım sonsuz bu konuda ☺️
oglummehmedim Maya311214 dogru bencede ama benim esim babasinin ismini cok istedi Mehmet bende dedim ben cocuga babanin yaninda amehmet mehmet cagiramam kotu soz soyleyemem😁O yuzden yaninada emini koydum Mehmet EMin oldu eminim derim yeter
Maya311214 Semas arkadaşım vardı benim nur menekşe yıldız( turan soyadı) tuhaftır nur menekşe yıldız diye sesleniyorduk gerçekten :)