Kedimamasi Pati23 fetal dna versek diye sordum ama onun sonucunu teyit etmek için yine de amniyosentez yapılmalıymış, çünkü yaptırmaktaki durumumuz farklı incelenecek değerler de farklı. Yoksa ben de direkt bunu yaptırmaktan yana değildim
Annabelle Meriland26 Yaa🥹 çok teşekkür ederim 🙏🏻❤️ yarın ön sonucunuz mu çıkıyor kesin sonuç mu. Ben de heyecanlandım şimdi ☺️
Meriland26 Annabelle hastaneden aradılar bu arada ön sonuçlarımız temiz çıkmış 🥲🥲🥹 sizlerle paylaşmak istedim, tüm bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım 🥹🙏🏻
angel4545 Annabelle on sonuç ta bana hepsine bkailmamis asıl sonucu bekliyoruz dediler ama iki Side temiz çıktı sonuçta benim firma on testte 14 kesin sonuçta 20 faza bakmış yani büyük olasılık neyle karailasacaginiz belli olur
Annabelle Kedimamasi Doktorunuz prof zaten eminim hayatı boyunca yüzlerce amniyosentez yapmıştır. Bi sorun olmayacak inanıyorum🙏🏻 İşlem bitince bebeğinizin kalbini dinletecekler size. O an derin bi oh çekersiniz artık🥰
Azize64 Aysenur_97 ben yaklaşık 1 ay önce yaptırdım daha önceki hamileliğimde de yaptırmıştım 2 gün dinlendim doktorum duş alabilirsin ama küvetin içinde suya girme bu gün demişti korkulacak bir şey yok işlem sırasında sakin olmamı daha yavaş ve kontrollü nefes alıp vermem istenmişti zaten işlem yapılırken aynı zamanda bebeği de ultrasonla kontrol ediyorlar işlem sonrası da kalp atışları dinlendi benim öyle oldu yani
Meriland26 Kedimamasi içinizi ferah tutun, doktorun sizi rahatlatması güvende hissetmeniz çok önemli. Size de o güveni vermiş anladığım kadarıyla 😊
angel4545 Aysenur_97 ben olumsuz hiç bir şey yaşamadım yatıp dinlendim yavaş hareket etmeye çalıştım ağrım sızım olmadı şükür inşallah sizinde öyle gecer