Jesca Birrrcan 29 haftalık hamileyim..bebeğin bütün kıyafetlerini alıp yıkayıp utuledim..daha kendim için birşey almadım (pijama takımı falan), onları da haftasonu almayı düşünüyorum aldıktan sonra hastane çantamı hazırlarım artık..genel hamilelik olarak iyiyim çok şükür arada bacak krampları oluyor birde bebek şu aralar çok toplanıyor bir yere.. çantamı son haftalarda bırakamazdim ben biraz aceleciyimdir, herşey hazır olsun köşede dursun isterim😊 doğumum nasipse 10 kasim inşallah
__mom1 Birrrcan evet doğuma kadar döner ama benim 22den beri baştı 2 aydır ona üzüldüm. Yoksa daha dönmemiş bebek 35-36ya kadar dönüyor genelde zaten suyu da fazlaysa bol bol hareket ediyor seninkisi kesin döner daha benim durduk yere ters dönmesine moralim bozuldu 🥲🥲
__mom1 Birrrcan ben de 2 tane 10lu çıkış var. İçinde toplam 2 alt üst ve 1 tulum var. Bi de ilk gördüğüm bebek mağazasından alt üst takım almıştım. Yani yenidoğan elimde bu kadar var bunları koyarım yeterli olur diye düşünüyorum 4 kıyafet. Bi de isimli hastane çıkışı yaptırıcam ama henüz nereye yaptıracağıma karar veremedim.
karanmom Birrrcan ben iki tane kalın muslin koydum battaniye tarzı almadım hiç aşırı kalın geliyor bana bir adet daha kalın penye koydum birde ince koydum gene ama fazla koydum bilerek belki yetmez üşür üst üste sarılır diye 🤍
NurYm Birrrcan bu son zamanlar zor geçiyor kasılma ve kramplar 🤦🏻♀️ inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🌺 bu arada boy ve kilo olarak nasıl ilerliyor bebek gelişimleri ☺️
Mucizem4242 Birrrcan 30+2 olduk oğluşumla. Tahmini doğum zamanı 13 Kasım görünüyor. Canı ne zaman ister bakalım gelmeyi.🤦🏻♀️ çantasını hazırladım eksikler tamamlandı, bende 4 yaşında oğlum ve 3 yaşında kızımda olduğu için bu hamilelik zor geçiyor sürekli dur durak yok çocukların arkasında koşmaktan. Artık 68 gün kaldı heyecan korku stres her duygu üst üste gelmeye başladı. Her ne kadar doğum yapmış olsam da sanki ilk defa olacak gibi korkuyorum biraz. Şu son zamanlar da geçse de hepimiz sağ Salim kavuşsak miniklerimize.🤲🏻
sumeyyeee_ Birrrcan 3 zıbın, 3 adet tulum ya da pijama takımı, başlık, eldiven, çorap, ağız mendili, çocuk bezi, yumuşak havlu, battaniye, yelek vs.