Birrrcan Hastane çantalarınız hazır mı Anneler birde nasıl gidiyor hamilelik zorlukları güzellikleri son aylardayiz çok yorucu 🙄
bebikveben Birrrcan ya benim de yarın 32.hafta olacak. Daha mobilyalarını bekliyoruz, gelmedi. Kıyafetleri tek tük. Hastane çantası için hazırlık yapıyorum ama bitmedi daha. Hiçbir şey tam değil açıkçası🫠😂 ağrım vs yok çok şükür, bebik de iyi. Siz nasılsınız nasıl gidiyor🫠
Mhr34 Birrrcan bu aralar aşırı derece mide yanması yaşıyorum 🙄 onun dışında her şey çok şükür iyi gidiyor. Bebişim kıyafetlerini yıkadım ama çantayı daha hazırlamadım 😀
__mom1 Birrrcan benim 31+1 ekim sonu bekliyorum inşallah ama bugün makat döndüğünü öğrendim çok moralim bozuldu inşallah böyle dönüp durmaz doğuma kadar baş olur bir an önce 🙏 ben bebek için organize ettim az bir işim kaldı. Haftasonu çamaşırlarını yıkayıp ütülemeyi planlıyorum bebek çantasını hazırlıcam daha kendim için sadece emzirme ürünü aldım
EbruBoluKaya Daha çanta işine girişemedim valla kıyafetlerini 32 hafta gibi yukar hazırlarım diyorum bugün tam 28 haftalık olduk. Bu ara kasılmalar bir yerde toplanmalar ve sık idrara çıkma başladı şükür onun harici iyi herşey 🤲
Birrrcan EbruBoluKaya bende de Kasılma sürekli idrara cik.ma var birde gebelik şekeri var onunla uğraşıyorum bir şey yiyip içemiyorum çünkü her şeyin için de illa şeker oluyor çok zor geçiyor son aylarım 🙏🏻
Birrrcan bebikveben benimde geçiyor sağ olun bende kıyafetlerini yıkadım ama ütüsü ve yerleştirmesi kaldı besigimiz geldi fakat daha kurmadik biraz erken diye 30+5 olduk bizde 🥰🌸
Birrrcan Mhr34 benimde vardı ama 30. Haftama girdiğinden beri durmuş şükür geçmiş olsun geçer inşallah sizinde son aylarda normalmiş ekşime yanma
Birrrcan __mom1 bende 30+5 oldum benimde geçen gittiğimde doktorum makat dönmüş dedi hiç aklımdan çıkmıyor ama doktorum doğuma kadar daha yüz defa döner takma dedi birde benim gebelik şekeri de var ondan dolayı suyum fazlaymış 😒
Birrrcan __mom1 kendim için bir şey almadım bebeğin her şeyi tamamlandı 🥰hastane çantasına kaç takim hastane çıkışı koymayı düşünüyorsunuz bebis için
Svgii0101 fizikcianne sezeryan mi olacaksın canım benim 9 Şubat normal doğuma göre 12 Kasım demişti doktor
Birrrcan fizikcianne benimde Kasım 10 bir sıkıntı olmaz sa inşallah ama bende gebelik şekeri çıktı iki hafta önden gidiyor birde suyum fazlaymış ne olacak bende bilmiyorum diyetle yola devam ediyoruz şimdilik
sumeyyeee_ Birrrcan Bizde 33+0 olduk. Normalde Ekim sonlarına doğru doğum ama gidişat neyi gösterir bilemiyoruz tabi☺️ Her şeyi hazır çok şükür, dünde ikimizin hastane çantalarını hazırladım. Aynı zamanda taşınacağız inşallah, çocuğun hazırlıklarını aradan çıkarmak bizim için iyi oldu bu etapta. Allah hepimizin yardımcısı olsun🥲 ama havaların hafiflemesi beni çok rahatlattı. Temmuz ve ağustos çok zorladı çünkü beni bu yıl🌝
Birrrcan sumeyyeee_ sıcaklıktan hiç bahsetmeyin bizim buralar hala yanıyor şu anda bile sıcaktan uyuyamıyorum 😣birde hastane çıkışı kaç takım koydunuz
karanmom Birrrcan 31+4 herşey hazır kendime hastanede giymek için pjima vs kaldı bu ay alacağım 🤍hastane çantamda hazır herşeyi hazır ettim duruyor nolur nolmZ
Birrrcan karanmom bir şey soracağım canım bizim BEBİŞLER Kasım başı Ekim sonu olacağı için ne tür incelikte bir battaniye koydunuz çantanıza hastane için
__mom1 Birrrcan evet doğuma kadar döner ama benim 22den beri baştı 2 aydır ona üzüldüm. Yoksa daha dönmemiş bebek 35-36ya kadar dönüyor genelde zaten suyu da fazlaysa bol bol hareket ediyor seninkisi kesin döner daha benim durduk yere ters dönmesine moralim bozuldu 🥲🥲
__mom1 Birrrcan ben de 2 tane 10lu çıkış var. İçinde toplam 2 alt üst ve 1 tulum var. Bi de ilk gördüğüm bebek mağazasından alt üst takım almıştım. Yani yenidoğan elimde bu kadar var bunları koyarım yeterli olur diye düşünüyorum 4 kıyafet. Bi de isimli hastane çıkışı yaptırıcam ama henüz nereye yaptıracağıma karar veremedim.
sumeyyeee_ Birrrcan 3 zıbın, 3 adet tulum ya da pijama takımı, başlık, eldiven, çorap, ağız mendili, çocuk bezi, yumuşak havlu, battaniye, yelek vs.
AslanMerak 33 olduk Ekim sonu görünüyor doğum ama erken de gelebilir. Eşyaları bir kaç parça haricinde hepsi hazır. Mobilyalarını aldık birkaç gün içinde gelecek kıyafetlerini o zaman halledicem hastane çantası daha yapmadım bir takım eksikler var durumlar bu şekilde
karanmom Birrrcan ben iki tane kalın muslin koydum battaniye tarzı almadım hiç aşırı kalın geliyor bana bir adet daha kalın penye koydum birde ince koydum gene ama fazla koydum bilerek belki yetmez üşür üst üste sarılır diye 🤍
Bircan-2 33+1 herşey hazır normalde Ekim 20 ama erken doğum riskim var bekliyoruz doktor son 3 hafta dedi