hayalim35 Esranur67 bn yemek yapmicam eşim gece geç geliyor işi nedeniyle karpuz peynir yiyor yazın yemek yapmıyorum fazla
Esranur67 hayalim35 yazın günü evet yenmiyor hicbisey bana kalsa bende öyle ama kocam sağolsun yemek yemek yemek şu havada yerken hiç yanmıyor
Yazmelegi_ Esranur67 yesil fasulye Bulgur pilavi Karpuz Salata Yoğurt Birde kardeşimin isteği üzerine bisküvili pasta
Esranur67 Yazmelegi_ menü harika püskivili pastaya bayılıyorum 😋vllha pastane pastalarına taş çıkarır
EmreBeyiBeklerken Esranur67 güzel gibi ama wc dışında kalkmayınca çok sıkıcı oluyor 🥲 yine de son haftaların kıymetini bilmek lazım evet 😂 3 çocukla başbaşa kalınca yatmayı bırak oturmaya bile zamanım olmicak sanırım 🥵
Esranur67 Sermec27 ay aslında evet bende onu yapardım ama koyun eti var Suanlik ben sevmiyorum ama canım çekti 🤣 masterchef i ne zaman izlesem hep canım çekiyor herşeyi
Ceviz6550 Esranur67 kuru fasulye pilav közlenmiş biberli yoğurtlu yaptım birde tatlı almayı düşünüyorum
Esranur67 Enas2365 🤣vllha boşver makarna candır iki saat patlıcanın kozlenmesini bekleyecende ohhoooo
Kayaozge Esranur67 Evet aslında yeter ama dolmam azdı o yüzden ek olarak yapayım dedim 🥰 cacık yanına güzel olur evet ben genel de yoğurt koyuyordum
myangelson Esranur67 Toğga ( Ayran aşı diye biliniyor çoğunlukla ) et sote pirinç pilavı Turşu Bir de kola aldırırım😅 Tatlı olarak da Starbucks mozaik kek tarifi denedim😅
Esranur67 myangelson ana zolluymuş kız toğğa yazdığını bir arastirim yapmayı deneyyim elime yüzüme bulaşmazsa daha
Yazmelegi_ myangelson ay anneannem ne çok yapardı çok severim bizde de ayran aşı veya katmaş deniliyor