Enas2365 Esranur67 patlıcan salatası ve makarna yapmayı planlıyorum ama işten eve gidince halim olmazsa sadece makarna 😂
Kayaozge Esranur67 Dolma biber ve makarna tabi dağa ortada makarna yok ama üşenmezsem yaparım inşallah 🤭
Esranur67 Aybarssmom_ 😂kız kaç gündür sabah akşam onu yapıyom hasizlikten bugünde yersem kesin kusarim afiyet olsun
Esranur67 Enas2365 🤣vllha boşver makarna candır iki saat patlıcanın kozlenmesini bekleyecende ohhoooo
Welcometomylife Esranur67 bizim evde patlıcan oturtma var. Vakit yeterse pilav yetmezse ekmekle yeriz 😂😬
Esranur67 BirazbundanBirazondan1 kız sen Gine iyisin halin olmadığı halde yapmisin 😂Beni kim kaldıracak yataktan köylüleri bekliyom artık mutfağa gitmek icin
Belginylmz Esranur67 Walla dün yapmıştım Pancar çorbam War Zeytinyağlı fasulye yemeğim War Üzüm hoşafım War 😌
Sermec27 Esranur67 dün masterchefte gördüm canım çekti not: hamile değilim saç tava ve pirinç pilavı yapcam 🥰
Esranur67 Sermec27 ay aslında evet bende onu yapardım ama koyun eti var Suanlik ben sevmiyorum ama canım çekti 🤣 masterchef i ne zaman izlesem hep canım çekiyor herşeyi
EmreBeyiBeklerken Esranur67 ben 7/24 yatmak zorundayım, annem yapıyor yemekleri. Eşimle biraz sonra pazara gidicekler, dedim bir de üçgen yufka alın sigara böreği istiyorum 🤣🤣🤣