Hanimeller Temmuzmucizesi26 heyet falan uzun sürmüyor bana zaten doktorum tarif etti önce hemotologa gittim o benı kadın doğuma yolladı kadın doğumda bana rapor yazdı ben uzun süreli istedim o yüzden heyet olarak yazdı bana sonra zaten raporun direk e nabıza düşüyor ordan eczacı görüyor raporu ilacı veriyor
Hanimeller Temmuzmucizesi26 evet iste ilaç raporlu bi ilaç çünkü aslında kendinin bilip yazması lazım
Aseer Temmuzmucizesi26 ben de raporlu olduğum halde para ödeyenlerdenim burda parasız alındığını gördüm dr uma sordum parasız alcaksın dedi. Meğer ben eczacı tarafından resmen kazıklanmışım🤦♀️raporumda bi tanı para ödemeliymiş kadın hep koddan vermiş sorduğumda da eskiden ücretsiz deyip geçiştiriyordu beni bide toplu alabilmen için rapor demişti
Aseer Temmuzmucizesi26 tanı kodları yazmış dr um, bir kod 20.00 bu tanı kodunu girince ücret ödemesi çıkıyormuş.
Aseer Deletedmom_112 doktorun uygun kodu girmesi gerekiyormus(emboli-varikoz venleri gibi) Ben de 3 tane kod var, yarın tekrar yazdırıcam bakalım ilacı alırken hangi kodla alıcam ona göre size yazarım.
Smy17 Temmuzmucizesi26 doktor ilk yazdığında raporsuz reçetesiz 680 tl ye almıştım bundan 6 ay önce sonra aile hekimine yazdırdım rapor çıkarana kadar o da zaten 2 kutu yazabiliyor yine para ödüyorsun ama 150 lira civarı falan sonra rapor çıkardım ve ücret ödemeden 9 kutu aldım. Kutunun içinde 10 tane var yani 10 günlük oluyor.
Temmuzmucizesi26 Aseer bana her şekilde ücret çıkar o zaman benim sadece tek bir gende çıktı ona da öyle tamamen ücretsiz rapor çıkmaz diye düşünüyorum tanıya göreyse
Deletedmom_112 Aseer anladım sanırsam özelde kadın doğum doktorları o kodu yazamıyor alınca haber verirseniz seviniriz biz de hiç ödemeyiz belki
Aseer Deletedmom_112 yok yok yanlış anlaşılma olmasın, yazıyorlar. Birden fazla kod olunca eczacı kurnazlık yapmış
Aseer Temmuzmucizesi26 benim herhangi bir konmuş hastalığım yok ama öncesinde 5 kaybım var. Bundan kaynaklı tedbir amaçlı kullanıyorum. Sizde bence dr unuza sorun size bu iğneyi kullanmanızı söylediyse raporda çıkarabiliyordur
Temmuzmucizesi26 Aseer özel hastane raporu istediği kadar yazabiliyor mu yoksa sadece devletinmi kabul oluyor ?
mcrukiye Tabi cnm rapor vardı aa gerçi kizlar pardon şimdi eşime sordum da niye gibisinden o gidip almıştı da sey dedi rapor hepsini karşılamiyormus sadece bir kısmını karşılıyormuş