Temmuzmucizesi26 Kızlar doktorum kan sulandırıcıya başlattı reçete yazdı verdi ancak daha eczaneye gidip sormadım. Rapor çıkartanları okumuştum nasıl oluyor ? Raporsuz fiyatı nedir bilgisi olan varsa yazabilir mi
Aseer Temmuzmucizesi26 kalp atışını duyduktan sonra dr um raporu çıkardı. Ama ilk betayı yüksek görünce başlamıştık, mayıs sonunda.Yanlış hatırlamıyorsam oksapar 4000 1 kutusuna 100 lira ödemiştik
Hanimeller Temmuzmucizesi26 canım doktor 1 aylık veya ne kdr süre gerekliyse o kdr sürelik rapor çıkarıyor ilaç için kadın Doğumdan alman lazım ama sonrasında raporlu olduğun için eczaneden ilacın bittikçe ücret olmadan alıyorsun raporsuz almaya kalkarsan baya bir pahalı bildiğim kadarıyla bi kutusu 1200 civarı bişe içinde 10 tane var benim kadın doğum doktoru 6 aylık heyet imzasıyla raporu verdi heyet olmadan sadece 1 aylık yazabiliyor sen rica et heyet imzasıyla 6 aya kdr verebilir
Smy17 Temmuzmucizesi26 doktor ilk yazdığında raporsuz reçetesiz 680 tl ye almıştım bundan 6 ay önce sonra aile hekimine yazdırdım rapor çıkarana kadar o da zaten 2 kutu yazabiliyor yine para ödüyorsun ama 150 lira civarı falan sonra rapor çıkardım ve ücret ödemeden 9 kutu aldım. Kutunun içinde 10 tane var yani 10 günlük oluyor.
Handeblm @Temmuzmucizesi26 ben coraspin hap kullanıyorum sana ne yazdı reçeteyle alabilirsin uygun fiyatlıydı
Temmuzmucizesi26 Handeblm bana iğne yazdı direk reçete verdi ama eczane yok yakınımda henüz öğrenemedim raporsuz sanırım
Beyzayy Raporsuz fiyatları çok yüksek oluyor bende kullanıyorum raporlu olduğu için bir kutuda 10 tane var 108 tl ye geliyor
Handeblm @Temmuzmucizesi26 anladım canım iğne hakkında bileğim yok canım maalesef bilen birileri yardımcı olur umarım ❤️
Temmuzmucizesi26 Hanimeller doktorum bugün yazdı ama hiç rapor teklif etmedi direk verdi kolay kolay verilmiyor mu acab diye düşündüm. Olmazsa tekrar soracağım heyet vs çok uzun sürüyor mu
mcrukiye Canim bende kullanıyorum bir kutuda 10 tane var benim de raporlu geçen 5 kutu aldım 5 kutuya 560 lira ödedim zaten günlük olduğu için 1 kutu 10 gün gidiyor raporsuz fiyatı daha yüksek diyorlar
Temmuzmucizesi26 mcrukiye bazı raporlular hiç para ödememiş bazı raporlular rapora rağmen para ödemiş o nasıl oluyor acaba ya da doğru mu anladım 560 ı raporlu olduğunuz halde mi verdiniz
Hanimeller Temmuzmucizesi26 hayır bunu sen sürekli kullanmak zorundasın sonuçta zaten bu ilaç raporlu yazılır normal reçeteyle olmaz ki
Hanimeller Temmuzmucizesi26 heyet falan uzun sürmüyor bana zaten doktorum tarif etti önce hemotologa gittim o benı kadın doğuma yolladı kadın doğumda bana rapor yazdı ben uzun süreli istedim o yüzden heyet olarak yazdı bana sonra zaten raporun direk e nabıza düşüyor ordan eczacı görüyor raporu ilacı veriyor
Aseer Temmuzmucizesi26 ben de raporlu olduğum halde para ödeyenlerdenim burda parasız alındığını gördüm dr uma sordum parasız alcaksın dedi. Meğer ben eczacı tarafından resmen kazıklanmışım🤦♀️raporumda bi tanı para ödemeliymiş kadın hep koddan vermiş sorduğumda da eskiden ücretsiz deyip geçiştiriyordu beni bide toplu alabilmen için rapor demişti
Hanimeller Temmuzmucizesi26 evet iste ilaç raporlu bi ilaç çünkü aslında kendinin bilip yazması lazım